Plastikkirurg kommer med advarsel etter dødsfall: Slutt med det!

10/05/2023 16:50

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det sendes nå ut en advarsel mot farlige kosmetiske inngrep.

Det er ingen hemmelighet at flere og flere kvinner lever av å bruke OnlyFans og andre nettsteder.

Og mens OnlyFans fortsetter å vokse, får det kirurger over hele verden til å sette inn sjette gir. Fordi flere og flere stjerner vil ha ulike prosedyrer - men en av disse har nå ført til dødsfall.

Glamourmodellen Katie Price, som startet sin OnlyFans-konto i 2022, har innrømmet at hun har fått brystene gjort større for å "holde tritt med markedet".

– Jeg har hatt dem store før, men dette er det største de har vært. Og jeg blir alltid spurt hvorfor jeg fikk dem laget, for i løpet av dagen vil jeg aldri ha dem ut, selv på Instagram vil du ikke se dem ut. Jeg gjør det utelukkende for min egen skyld og for OnlyFans, sa hun på The Kyle and Jackie O Show.

Men i noen triste tilfeller om å komme videre på bussen, har det dessverre ført til fatale konsekvenser.

Forrige måned ble det bekreftet at Christina Ashten Gourkani, OnlyFans-modellen som er mest kjent for å være Kim Kardashians dobbeltgjenger, gikk bort som et resultat av en mislykket "medisinsk prosedyre".

En GoFundMe-side bekrefter dødsårsaken som hjerteinfarkt bare timer etter inngrepet.

Og dette har nå fått David Shafer til å advare mot å «overdrive». Han har også lagt merke til hvor mange som har begynt å «gå over streken».

– Å ha overdrevne trekk tiltrekker seg definitivt oppmerksomhet på sosiale medier. Filtre hjelper ikke situasjonen da de visker ut linjene mellom virkelighet og fantasi, sier han til Daily Mail.

– Folk går definitivt over streken, men det er her plastikkirurgens ansvar er viktig. Noen ganger, og oftere enn du kanskje tror, må vi si nei til pasienter.

Han avrunder med å avsløre at de forespurte prosedyrene kommer i form av bryst- og rumpeoperasjoner, inkludert brasilianske rumpeløft.