Playboy-modellen finner ikke kjærligheten: "Gutta er redde fordi jeg er så vakker"

19/01/2022 10:08

Emma Sletta

Utland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En Playboy-modell har et problem som de fleste kanskje skulle ønske de hadde; Hun er for vakker.

Ifølge Ladbible har 27 år gamle Elizabeth Marie Chevalier sagt at hun har problemer med å finne kjærligheten fordi hun rett og slett er for pæn. Det er i det minste derfor, hvis du spør henne selv.

Den populære modellen bor i San Diego, California, og fungerer først og fremst som modell, og hun har vært på forsiden av magasiner som Playboy og Maxim. Hun har også en vellykket profil på 'voksennettstedet' Onlyfans.

Som de fleste modeller har Elizabeth også en Instagram-profil (@marieechev) der hun har sinnssyke 2,9 millioner følgere, så det ser ikke ut til å være noe problem å finne oppmerksomhet og beundrere.

Foto: Instagram

Imidlertid har hun sagt at problemet oppstår når hun må finne noen som ønsker å starte et seriøst forhold til henne, delvis fordi mange menn er skremt av hennes vakre utseende, og hun har dermed uttalt: "Jeg har blitt fortalt at jeg er skremmende for menn fordi jeg er så høy - jeg er 178 - og jeg er vakker,  og jeg har en veldig intens personlighet."

Imidlertid har hun forsikret at hun faktisk er veldig søt og har dermed utdypet: "Jeg er faktisk veldig søt og kjærlig, så hvis de brukte tid på å bli kjent med meg, ville de oppdage det. [...] Mennene som kommer opp og snakker med meg er vanligvis arrogante og selvgode, de går tydeligvis etter hver pen jente. De ser på oss som trofeer.

Jeg ønsker 100 prosent å date en fan, men hver gang jeg har møtt en fyr gjennom Instagram, har de behandlet meg som en vare. Jeg vet at jeg har bikinier på nettet, men det er en jobb de fleste gutter ikke kan se forbi det.

Dating er vanskelig - gutter er redde fordi jeg er så vakker. Jeg ville definitivt la en venn sette meg opp med noen. Jeg foretrekker det faktisk."

Foto: Instagram

Elizabeth, som har vært singel i seks måneder, har også sagt at det ikke bare er gutter som har sterke meninger om utseendet hennes og sier at kvinner ofte tror hun kommer til å stjele kjærestene deres.

For eksempel forteller hun om en hendelse på en fest der en kvinne begynte å "skrike" henne i hodet fordi hun snakket med kjæresten hennes.

Hvis du ble litt interessert når du leste at Elizabeth ikke ville utelukke å date en fan, handler det om å lese videre. Hun har også forklart hva hun leter etter hos en mann, og det ser ut til at det ikke er så vanskelig å få en date med modellen.

«Alder er ikke noe problem for meg, og heller ikke jobben deres så lenge de lykkes og brenner. Han trenger bare å komme opp og si 'hei vakker, vil du gå på en date?' Jeg liker en fyr som er direkte og vet hva han vil,» sier hun.