Politibetjent stanser mann som kjører for fort: Da han ser mannens ansikt, treffer han en uvanlig beslutning

Mannen kjørte altfor fort, så politiet stoppet ham. Betjenten fant så ut at mannens førerkortet var ugyldig . Mark skulle tas med på politistasjonen. Etter en kort samtale brøt Mark sammen. Politimannens handling blir nå delt av tusener.

Klokken 3 natt til søndag fikk Mark Ross telefonen alle frykter. Hans 15-årige lillesøster hadde blitt drept i en trafikkulykke.

Den triste og sjokkerte storebroren ville bare være ett sted. Hos moren sin.

Han satte seg i bilen og begynte å kjøre mot Detroit, hvor moren bor. Helt ute av seg og med et intenst ønske om å komme raskt frem, trykket han litt for hardt på gasspedalen.

I Ohio ble han stoppet av en politimann, fordi han kjørte altfor fort – rundt 160 kilometer i timen.

Les også

Jan-Erik lever helt alene i villmarken: Gjør det for å se barna sine

Men situasjonen ble straks verre. Betjenten oppdaget kjapt at Mark Ross´ førerkort var ugyldig. Derfor ble bilen hans konfiskert.

Storebroren brøt sammen, og fortalte betjenten at lillesøsteren hans var død og at han var nødt til å komme seg til Detroit for å være sammen med moren sin. Da traff betjenten en beslutning som nå blir hyllet av tusener.

I stedet for å ta med Mark Ross på politistasjonen, kjørte politimannen David Robinson den sørgende storebroren 16 mil nærmere Detroit.

Mark Ross forteller om opplevelsen i et innlegg på Facebook.

(Artikkelen fortsetter under innlegget)

- Jeg brøt sammen i gråt, og han så hvor oppriktig jeg var. Han begynte å be for meg og familien min. Han tilbød å kjøre meg 16 mil nærmere Detroit, da jeg ikke kunne kjøre min egen bil. Alle vet hvor lite jeg liker politiet, men jeg er virkelig takknemlig overfor denne mannen. Han ga meg håp, skriver Mark Ross blant annet i innlegget.

Les også

Han har laget mat til brannmenn i 15 år – se nå hva som venter ham baki brannbilen

Det er i skrivende stund delt over 121.000 ganger.