Politiet deler utrolig bilde: Hvis naboens hus ser slik ut skal du kontakte oss straks

04/3/18 09:30

Anniken Hauge

Utland
Britisk politi har delt et bilde av noen røde rekkehus på sosiale medier som avslører lyssky aktiviteter skjult under det røde taket.

Når sneen faller og blir liggende på veien og på hustakene, finner barn og barnlige sjeler frem kjelken, tar på seg skøytene og koser seg inne med varm kakao.

Men det er ikke alle som er like begeistret for den kalde snøen, og den kan også avsløre aktiviteter som faller utenfor lovens rammer.

Det skriver britiske Mirror.

Foto: Kingsbridge Police

Foto: Kingsbridge Police

Britisk politi har delt et bilde av noen rekkehus med snø på taket. På ett av takene er det dog ingen snø å se. Den har nemlig smeltet på grunn av en varmekilde som skjuler seg under det røde taket.

Huset uten snø, som ligger i Haarlem nær Hollands hovedstad Amsterdam, viste seg å gjemme på en cannabis-fabrikk.

Kingsbridge Police har delt bildet av rekkehusene på sosiale medier med disse ordene:

- Hvis vi er så heldige å få en passende mengde snø i løpet av de neste par dagene, og hvis noen legger merke til et syn som dette, så gi oss beskjed.

Bildet av husene er tatt av det lokale politi i Haarlem. Etter de oppdaget den manglende snøen, valgte de å undersøke huset nærmere. Det viste seg at det vokste cannabisplanter under varmelamper som smeltet snøen på taket.

Ifølge Mirror pleier britisk politi å bruke helikopter til å holde utkikk etter snøfri tak som kan avsløre lignende lyssky aktiviteter.

 

En ung kvinne innså den forferdelige sannheten da hun så ned på undertøyet sitt.
Bare noen måneder før bursdagen hans, har han gått bort.