Politiet ga rørende hilsen til helsepersonellet

01/11/2021 13:37

Emma Sletta

Utland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Helsepersonell over hele verden sliter og står på døgnet rundt for å redde så mange liv som mulig både før, under og etter koronakrisen.

Jobben som helsepersonallet gjør har blitt rost av publikum med applaus og ros på sosiale medier verden over i den siste tiden.

Også politiet i Fort Myers i Florida, USA, ville vise sin takknemlighet overfor helsepersonallet og kom på en god idé.

Helsepersonellet fortjener virkelig all takknemlighet i verden akkurat nå, og noen som sørget for å sende litt ekstra kjærlighet til personalet var politiet i Fort Myers, Florida i USA.

Det skriver Good Morning America.

Femten politibiler dro til Lee Memorial Hospital, hvor de stilte seg ret nedenfor lokalsykehus, hvor de sto i formen som et hjerte mens de blinket med deres blå og røde lys.

Selv sto de midt i hjertet og holdt opp skilt med teksten «FMPD takker dere.»

Foto: Facebook

Helsepersonellet fikk et sjokk da de så den fine hilsenen og flere av dem ble rørt til tårer.

«Snakk om å fange oppmerksomheten deres. Flere av dem gikk tårevåte til bilene sine. Det var veldig hyggelig», sier politiet Kristin Capuzzi til Good Morning America, og legger til.

«Dette var en enkel måte å vise vår takknemlighet på. Det er tøffe tider, og vi må alle holde sammen.»

Politiet delte hendelsen i et Facebook-innlegg og innlegget har nådd tusenvis. 

 

 

 

 

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.