Politiet starter grundig etterforskning: Mann spyttet på barn fordi de hadde på munnbind

28/01/2022 13:07

Emma

Utland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Politimenn har satt i gang en «grundig etterforskning» av en mann som er anklaget for å spytte på barn fordi de hadde på munnbind.

Den ikke navngitte mannen, som har blitt fotografert iført en skjorte med påskriften "Ansiktsmasken din får deg til å se dum ut", har angivelig trakassert barn i La Crescenta for å ha på seg munnbind, i den siste måneden.

Han skal ha fulgt etter barn fra barneskolen ved flere anledninger, hvorpå han angivelig har trakassert dem, hostet og spyttet på dem, sier flere av barnas foreldre.

I en video utgitt fra en park i nærheten av Rosemont Middle School, kan han bli hørt håne barna for å ha på seg ansiktsmasker, og han er også kjent for å gå på lokale skoler og beskrive kravet om å bruke ansiktsmasker som "barnemishandling".

– Ja, hold ansiktsmaskene på som ikke engang fungerer!», sier han i en video som The Daily Beast har beskrevet i detalj.

«Vi er 13 år!», roper en av elevene tilbake.

"Se på denne voksne mannen som har munnbind. For en feiging. For en idiot," forteller han en voksen mann som prøver å gripe inn.

Han stormer deretter ut etter å ha kalt dem en "gjeng idioter".

– Barna ble tydeligvis redde. Han tok noen skritt tilbake og hostet dem i ansiktet, sier en forelder til CBS Los Angeles.

"Det er åpenbart et problem her, ikke bare et psykisk helseproblem, men et problem med sinnehåndtering der han føler seg tvunget til å angripe folk som er mer sårbare enn ham," sa en annen forelder.

En av foreldrene konfronterte mannen etter at han ble sett rope på barna og hoste dem i ansiktet.

Foto: Youtube

Foreldrene sier også at en offiser kom til åstedet, men at det ikke hjalp mye da han i stedet bestemte seg for å irettesette barna.

«Han bestemte seg for å forelese barna om ytringsfrihet i stedet for å ta navnene deres og skrive en hendelsesrapport,» fortalte foreldrene.

Etter at foreldrene samlet seg utenfor Crescenta Valley Sheriff's Station tidligere denne uken, ble det utstedt en uttalelse som lovet en «grundig etterforskning» av påstandene.

Crescenta Valley Station er klar over en video som sirkulerer på sosiale medier om en tvist mellom en voksen som motsetter seg kravet om å bruke munnbind. Hendelsen skal ha skjedd utenfor skoleområdet en gang i forrige uke, opplyser politiet.

– Jeg har sympati for foreldrene. Hvis barna mine var der da dette skjedde, ville jeg også være trist, og jeg skulle ønske noe ble gjort med det, sa løytnant Robert Hahnlein i Los Angeles Sheriff's Department.

 

 

 

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.