Populær skuespiller død

25/02/2024 10:00

Mikkel Sletta

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvil i fred.

Den anerkjente britiske skuespillerinnen Pamela Salem, mest kjent for rollen som Miss Moneypenny i James Bond-filmen «Never Say Never Again» fra 1983, har gått bort i en alder av 80 år. 

Salems bortgang er bekreftet av flere medier, inkludert BBC , men årsaken til hennes død er ennå ikke offentliggjort.

I denne filmen gjentok Sean Connery rollen som den ikoniske spionen James Bond, og Salem spilte overfor ham som hans trofaste sekretær, Miss Moneypenny. Salem og Connery hadde tidligere jobbet sammen i 1978s «The First Great Train Robbery».

I tillegg til sin minneverdige opptreden i Bond-universet, var Salem også kjent for sin rolle i den populære TV-serien «Doctor Who» fra 1980, hvor hun spilte professor Rachel Jensen. Hun spilte også i den amerikanske TV-serien «The West Wing».

Pamela Salem ble født i India i 1944 og flyttet senere til London hvor hun begynte sin skuespillerkarriere i teatret. Gjennom årene etablerte hun seg som en respektert skuespillerinne både på scenen og skjermen, elsket av fansen for sitt allsidige talent og minneverdige roller.

Salems bortgang markerer slutten på et bemerkelsesverdig liv og karriere som har beriket film- og TV-industrien. Bidraget hennes vil bli husket av fans over hele verden, mens detaljer om hennes død og eventuelle minnegudstjenester ennå ikke er kunngjort.

Vi her i redaksjonen sender våre varmeste tanker til familie og pårørende i denne vanskelige tiden.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.