Putins venn på TV: ‘Dere kommer til å få et atomangrep’’

24/03/2022 08:46

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Valdimir Putins ven kom på TV med en direkte trussel til Europa.

En TV-vert som støtter Vladimir Putin har advart Europa om at Russland vil bruke atomraketter hvis NATO øker sin innflytelse i Ukraina.

Selv om Storbritannia har sine egne atomreserver, har NATO så langt nektet å gripe inn av frykt for at Putin vil tolke dette som starten på verden 3. Verdenskrig.

Til tross for dette har eksperter advart om en reell trussel om atomangrep, og en militærkonvoi med opptil seks dødelige stridshoder ble fotografert på vei opp til Glasgow i løpet av helgen.

Det skriver DailyStar.

Nå har en tv-pundit som støtter den sittende russiske presidenten forsterket sin trussel om en umiddelbar respons ‘ikke sett før i historien’ hvis NATO-intervensjonene øker.

Foto: Privat

Sergey Mikheev dukket opp på den statseide TV-kanalen Russia 1 da han lanserte den truende tiraden mot NATO og Europa.

– Det er en enkel ting vi må si til Europa. Du vil få et atomangrep hvis du setter sammen en slags fredsbevarende kontingent av NATO, eller bestemmer deg for å flytte det et sted og så videre og så videre. Dette kommer til å bli en atomkrig, sier Sergey Mikheev, en venn av Putin.

Mikheev fortsatte deretter med å true de enkelte statene og sa: "Modige polakker, det vil ikke være noe igjen fra Warszawa på 30 sekunder. Det ser ut til at land vi kaller Litauen og Polen oppfører seg for dristig. For dristig."

Til tross for mangelen på direkte NATO-intervensjon, går krigen angivelig dårlig for Russland, med opptak som angivelig viser ‘spøkelsesbusser’ som i hemmelighet transporterer soldaters kropper ut av Ukraina for å maskere det økende antallet dødsfall blant væpnede styrker.