Ramt av alvorlig sykdom

Foto: Shutterstock.com

Hertuginne Meghans far Thomas Markle skal ha blitt rammet av et alvorlig slag.

Hertuginne Meghans far Thomas Markle er for tiden innlagt på sykehus etter at han nylig fikk slag.

Det skriver det britiske medie Metro.

Les også

Meghan og Harry får sin egen realityserie på Netflix

Ifølge media har det dukket opp bilder som viser at den 77 år gamle Thomas Markle ble fraktet inn i en ambulanse i Mexico, etter at han ble rammet av den alvorlige sykdommen.

Han er angivelig innlagt på et sykehus i USA, hvor han nå mottar intensivbehandling.

Hans alvorlige tilstand er bekreftet av hans barn, som i tillegg til Meghan også inkluderer Samantha Markle.

"Han trenger fred og ro. Vi ber for ham. Han trenger fred og ro,» sier Samantha Markle, som de siste årene har vært ekstremt kritisk til halvsøsteren Meghan.

Samantha Markle mener Meghan bevisst har gjort livet surt for faren.

"Det er forferdelig hvor mye han har blitt ydmyket og hvor mye han har måttet gå gjennom takket være søsteren min. Det er utilgivelig,» sa Samantha Markle skarpt.

Meghan Markle og faren Thomas Markle. / Foto: MEGA

Det er imidlertid ingen hemmelighet at hertuginne Meghan har vært misfornøyd med og skuffet over faren siden hun ble sammen med prins Harry.

Hertuginne Meghan har gjentatte ganger bønnfalt sin far om ikke å avsløre sine private kontroverser i media, men faren har gjentatte ganger delt sine private brev til media.

Thomas Markle deltok heller ikke i parets bryllup, da hertuginne Meghan og prins Harry sa ja til hverandre 19. Maj 2018.

På den tiden var historien at han nettopp hadde fått to hjerteinfarkt, noe som gjorde det umulig for ham å delta i datterens store dag. Men han skal dog imidlertid aldri fått en invitasjon til festen.

Les også

Sjelden sett: Her gir hertuginne Meghan kyss til prins Harry