Rebecca fant sort sekk etterlatt på container: Ble sjokkert over synet da hun åpnet den

15/02/2018 09:30

Anniken Hauge

Utland
Tre små hundevalper ble funnet etterlatt på en container mandag ettermiddag i Essex i England. Tross en iherdig innsats, sto valpenes liv ikke til å redde.

Mandag ettermiddag gjorde en tilfeldig forbipasserende et hjerteskjærende funn i Essex i England, på en kald dag hvor temperaturen nådde under frysepunktet.

Tre små hundevalper hadde blitt pakket inn i et sort teppe og en langhåret jakke, hvorpå de var lagt i en transporteske, puttet i en sort sekk og etterlatt på en container. 

Det skriver britiske Metro.

Foto: RSPCA

Valpene, som formentlig var av rasen Staffordshire Bull Terrier, var ikke mer enn et døgn gamle og hadde fortsatt navlestrengene deres sittende da de ble funnet på den store søppelcontaineren.

Personen som fant valpene trodde de var døde. Vedkommende kontaktet dyreorganisasjonen RSPCA som kom for å sjekkta seg av valpene.

Det ventet Rebecca Benson fra RSPCA et trist syn da hun åpnet den sorte sekken:

- Da jeg åpnet posen, var det tre valper i den. Alle tre var ekstremt kalde å ta på og kroppene deres var helt stive. Da vi kom frem til dyrlegen, trodde jeg ikke mine egne øyne. Valpene pustet og beveget de små beina sine, sier Rebecca Benson til Metro.

Foto: RSPCA

Selv om det viste seg at valpene fortsatt var i live, døde alle tre i løpet av noen få timer:

- Tross den beste innsatsen fra veterinæren som tok seg av valpene og ga med flaske på kvelden, var det ingen av de små som overlevde. Omfanget av forfrysningene deres var for mye for dem, og de var for små til å overvinne dem. De hadde ikke noe sjanse, sier Rebecca Benson og tilføyer:

- Denne saken har vært en følelsesmessig berg-og-dalbane. Jeg er så lei meg for at noen kan gjøre noe sånn, og at de ikke var mulig å redde de små uskyldige valpene.

Rebecca Benson har satt i gang en ettersøkning etter personen som etterlot valpene på containeren, og etterlyser vitner som kan ha informasjon om saken.