Redningsarbeidere parkerte foran hus etter alarmtelefon - kom ut til sjokkerende beskjed i frontruten på ambulansen

20/02/2018 14:30

Anniken Hauge

Utland
ARKIVFOTO.
ARKIVFOTO.
En ung kvinne er pågrepet og siktet etter hun la en ubehagelige lapp på frontruten til en ambulanse som var ute på oppdrag.

En 26-årige kvinne er siktet av politiet etter hun etterlot en håndskrevet lapp på frontruten til en ambulanse. Saken skaper nå store overskrifter i England.

Redningsarbeiderne hadde angivelig parkert foran kvinnens hus etter å ha blitt kalt ut til en adresse i nærheten, og da ambulansepersonale kom ut på gaten for å kjøre igjen, oppdaget de lappen i frontruten.

Hendelsen fant sted forrige helg i den britiske byen Stoke-on-Trent sør for Manchester. Det skriver britiske Metro.

Da redningsarbeiderne kom tilbake til stasjonen, viste de frem den oppsiktsvekkende håndskrevne lappen. Kollegaend deres Katie Tudor ble så opprørt over den ondskapsfulle beskjeden på lappen at hun delte et bilde av den på Twitter. 

- Denne lappen ble etterlatt på en ambulanse som responderte på en 112-telefon i Staffordshire. Utrolig opprørt over å få tilsendt dette av kolleganene våre denne morgenen! I tillegg til meldingen på ambulansen, fikk de også flere stygge bemerkninger, skriver Katie Tudor på Twitter.

Se tweeten nedenfor.

I den håndskrevne beskjeden ambulanseredderne fant på frontruten, stod det kort sagt at de skulle forsvinne fra stedet omgående. Tonen var skarp og rå.

- Hvis denne varebilen er til noen andre enn nummer 14, så har dere ingen rett til å parkere her. Jeg er bryr meg ikke om hele gaten kollapser. FLYTT VAREBILEN DERES FRA HJEMMET MITT, sto DET i den rasende beskjeden.

Ambulancseredderen Katie Tudor sier til Metro at kollegaene hennes ikke sperret veien med ambulansen  Kirsty Sharman ble bare irritert over at ambulansen sto foran huset hennes.

Etter Katie Tudor delte den grove lappen på Twitter, har det strømmet inn med sympatierklæringer fra folk som ikke kan forstå hvordan noen kan oppføre seg så egoistisk.

Samtidig er den unge kvinnen som skrev lappen, senere blitt identifisert som 26-åringen Kirsty Sharman. Hun er blitt lagt for hat av lokale innbyggere og tusener av mennesker på nettet.

Politiet har funnet frem til kvinnen og siktet henne for forstyrrelse av offentlig orden. Hun skal i retten senere i dag i byen Newcastle-under-Lyme.

Katie Tudor har delt følgende tweet etter den store oppmerksomheten.

Mike Duggan, som også er ambulanseredder, har også delt bildet av den hissige lappen på Twitter.

- Folk ser ikke ut til å ha respekt for den jobben vi gjør eller det faktum at vi hjelper noen. Vi blokkerer ikke veier for moro skyld. Ambulansereddere skal kunne utføre jobben deres uten frykt for å bli trakassert på noen som helst måte.

Han tilføyer, som Katie Tudor, at dette ikke er et enkelttilfelle, men et tilbakevendende problem som myndighetene bør gjøre noe med. Han har flere ganger opplevd å bli truet til å fjerne ambulansen mens han har kjempet for pasienters liv.

Katie Tudors tweet er blitt likt mer enn 13.000 ganger.