Richard og Marietta forlot sine tre tenåringsbarn: Se deres "kalde" avskjedsbrev her

22/11/2021 10:17

Emma

Utland
Foto: FBI
Foto: FBI
Paret, ettersøkt av FBI, er forsvunnet og de etterlater seg tre barn med en lapp.

Et amerikansk par som kan møte en lang fengselsstraff for sin rolle i en haug av korona-svindlere, har forsvunnet sporløst mens de venter på domfellelse.

43 år gamle Richard Ayvazyan og hans 37 år gamle kone Marietta Terabelian har forlatt sine tre tenåringsbarn, som nå er alene i familiens hjem i California.

De etterlot dem med bare en lapp.

«Vi skal være sammen igjen. Dette er ikke et farvel, men bare tid borte fra hverandre», ato det på lappen i følge Ayvazyans advokat. 

Det skriver news.com.au.

Barna er henholdsvis 13, 15 og 16 år gamle.

Paret, som sammen med flere andre ble anklaget for å svindle mer enn 28 millioner dollar i nødfond for å bli brukt til de som var i stort behov under koronapandemien, er ønsket av FBI.

Paret forsvant i august, men dommen ble satt i denne uken.

Ayvazyan ble dømt til 17 års fengsel, mens Terabelian ble dømt til seks år.

I denne sammenhengen kunne påtalemyndigheten si at de hadde brukt en rekke falske og stjålne identiteter, inkludert identiteten til døde mennesker, som de brukte til å sende inn falske søknader om nødlån.

«De brukte Covid-19-krisen til å stjele millioner av dollar i sårt tiltrengte statlige subsidier som ellers var ment for mennesker og bedrifter som led de økonomiske effektene av den verste pandemien på et århundre,» sier advokat Tracy L. Wilkisoin til CNN.

FBI belønner alle med informasjon som kan føre til arrestasjonen med 20 000 dollar, noe som tilsvarer rundt 130 000 kroner.

 

 

 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.