Robert adopterte to hunder som ingen ønsket: De endte opp med å redde livet hans

privatfoto

Robert adopterte to hunder som ingen andre ville ha. De endte opp med å gjengjelde hans kjærlighet til dem ved å redde livet hans.

Robert McGowan bestemte seg for at han ville adoptere to pitbuller fra et tilfluktssted. Fordi ingen andre ønsket å adoptere dem, og det syntes Robert var en synd.

Les også

Hun passet på hunden ingen ville ha: Så får hun en melding som får henne til å bryte sammen

Kjærligheten han viste dem, endte de to hundene med å gjengjelde da Robert en dag ble overfalt av en gjeng under et ransforsøk. Det skriver amerikanske medier Dodo.

Ellabelle og Ladybug hadde havnet i et tilfluktsrom for å prøve å finne en ny familie til de to pitbullene. Rasens rykte for å være aggressiv og farlig gjorde det imidlertid vanskelig å finne noen som ville adoptere dem.

Veldig synd, fordi verken Ellabelle eller Ladybug viste tegn på aggressivitet. Men ingen ønsket å adoptere dem. En dag så Robert de to hundene, og han falt for dem med det samme. Derfor bestemte han seg for å adoptere dem på stedet.

Da han brakte hjem de to pitbullene, begynte de umiddelbart å vise seg fra sin gode side, selvom de aldri hadde noen gleder i livet. Det skapte et veldig spesielt bånd mellom hunder og eier, som har stor kjærlighet til hverandre.

Også på grunn av den store kjærligheten til eieren, nølte ikke Ellabelle og Ladybug med å komme til unnsetning da han en dag ble angrepet i garasjen av fire menn.

Gjerningsmennene krevde at Robert overleverte nøklene til bilen sin. Han forklarte de fire mennene at nøklene hang inne i huset. Det han glemte å fortelle dem var imidlertid at han også hadde to pitbuller i huset som var klare til å beskytte ham.

Så snart gjerningsmennene åpnet døren, sto både Ellabelle og Ladybug i døråpningen. De jaget de fire mennene ut av huset, hvoretter de løp over til Robert, som de åpent ville beskytte for enhver pris.

Robert ble truffet i hodet, noe som kostet ham et svart øye. Takket være Ellabelle og Ladybug ble ting imidlertid ikke verre, og han mistet heller ikke bilen sin.

Les også

Pappa skulle kle på babyen, men noe gikk galt - nå ler hele verden av hans feil