Rudi forsvant for 38 år siden: Nå har det dukket opp et spor

09/11/2021

Emma Hansen

Utland
Sånn så det ut da det ble lett etter Rudi i februar 1983. Foto: Rocky Mountain National Park
Sånn så det ut da det ble lett etter Rudi i februar 1983. Foto: Rocky Mountain National Park
I 1983 forsvant den da 27 år gamle Rudi - nå har han dukket opp igjen.

I februar 1983 la 27 år gamle Rudi Moder ut på en tredagers fjellklatringstur i fjellene i Rocky Mountain National Park i Colorado, USA.

Det var Rudis romkamerat som meldte han savnet.

Letingen etter den unge mannen begynte - men det var ikke lett. Han hadde forsvunnet i et fjellområde kalt Thunder Pass, hvor det var store snømengder.

38 år senere dukker det opp et spor

Men søket etter Rudi hadde ingen suksess. Derfor ble det igjen prøvd om våren og sommeren, da været var bedre og området var mere tilgjengelig.

Dessverre var Rudi fortsatt forsvunnet. Alt søket ga var en oppdagelse av en sovepose.

Men nå - 38 år senere - er det nå nyheter i saken.

Det skriver CNN.

I fjor ble restene av et menneskelig skjelett funnet i fjellet. Og det er ikke det eneste, siden skiutstyr, personlige eiendeler og kledning også er funnet, som antas å tilhøre den tyske klatreren.

Det rapporteres at det har vært et nært samarbeid mellom USA og Tyskland for å identifisere skjelettet. Ifølge media har det imidlertid ikke blitt fult bekreftet at skjelettet tilhører Rudi Moder enda. Men alle spor tydr på at det er han som er funnet 38 år etter at han forsvant.

 

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.