Rugmor føder tvillinger - når foreldrene sender et bilde av barna, oppdager hun sin store feil

10/09/2023 07:37

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Da en 31 år gammel surrogatmor fødte, kunne hun umiddelbart se at noe var veldig galt.

Den amerikanske kvinnen Jessica Allen (31) og ektemannen Wardell Jasper hadde allerede to barn da hun bestemte seg for å bli surrogatmor.

Jessica Allen kom i kontakt med et kinesisk par, som ønsket å betale henne nesten 200,000 kroner for å bære barnet deres, pengene ville hun bruke til å spare opp til et nytt hus.

Det skriver New York Post.

Hele prosessen gikk bra, og Jessica Allen ble gravid med tvillinger, som hun fødte friske ved keisersnitt. Umiddelbart etter fødselen ble de to babyene levert til det kinesiske paret før Jessica Allen kunne se dem.

Men neste dag sendte den kinesiske kvinnen Liu henne et bilde av tvillingene, og nå kunne Jessica Allen umiddelbart se at noe var veldig galt. De to babyene så veldig forskjellige ut.

Etter hvert som ukene gikk, ble den kinesiske kvinnen Liu også mer og mer opptatt av de åpenbare fysiske forskjellene mellom tvillingene. Hun bestilte en DNA-test for å finne ut om babyene var hennes.

Da resultatet av testen kom, viste det seg at mens den ene babyen biologisk tilhørte den kinesiske familien, tilhørte den andre Jessica Allen og mannen Wardell Jasper.

Dermed hadde det oppstått et ekstremt sjeldent graviditetsfenomen, som kalles superfetasjon. Det vil si at Jessica Allen allerede var gravid med mannen sin da hun ble surrogatmor og gravid igjen for det kinesiske paret.

Den amerikanske kvinnen hadde eggløsning igjen, som kvinner normalt ikke får på grunn av alle hormonene som er i kroppen når du allerede er gravid.

Ifølge eksperter eksisterer det bare 10 kjente tilfeller av dette fenomenet.

Etter at det viste seg at Jessica Allen og mannen hennes var de biologiske foreldrene til det ene barnet, klarte hun å få barnet tilbake fra det kinesiske paret.