Så mye brukte han på å få to centimeter mer «der nede»

14/01/2022 13:45

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En tysk mann har brukt en liten formue på å utvide sin "lille venn" mellom beina.

Tyske Murat K. har brukt 3.600 euro, tilsvarende over 25.000 kroner, på en operasjon som har gjort penis større.

Murat besøkte en klinikk i den tyske byen Hannover, som spesialiserer seg på autolog fettmetode, som ifølge kirurgen, Dr Christian Kerpen, gir "to centimeter i lengde og tykkelse".

Den 49 år gamle kirurgen er spesialist på plastisk og estetisk kirurgi og jobber på klinikken kalt Cosmopolitan Aesthetics, i Hannover, og det var han som utførte forstørrelsesoperasjonen på Murat. Det skriver Ladbible.

Den 36 år gamle pasienten var misfornøyd med størrelsen, som målte «bare 7,5 centimeter» - til sammenligning er gjennomsnittet for en oppreist penis i Tyskland 13 centimeter.

Så Murat hadde en "følgesvenn" som var mye under gjennomsnittet, og mange menn vil sannsynligvis kunne forstå hvorfor han ønsket å få noen flere centimeter.

Ifølge ham selv har han forsøkt å forlenge penisen i flere år, og han har brukt over 1000 euro (7500 kroner) på alle slags forskjellige produkter, noe som dessverre ikke har hjulpet. " Jeg prøvde piller, kremer og penispumper og utvidelser for å gjøre penis lenger. Jeg brukte over EUR 1 000 - ingenting hjalp!" sa han.

Heldigvis var Dr Kerpen, som utfører over 300 operasjoner i året, i stand til å hjelpe ham, selv om han ikke nødvendigvis tror muraks størrelse mislyktes. "Du kan diskutere hva som er riktig størrelse, omkrets og form," sa han.

Dr Kerpen utførte imidlertid operasjonen, som fungerer ved å ta fett fra magen og injisere i penis med en nål. Således, en time senere, hadde Murak en mage som målte omtrent to centimeter mer i både lengde og tykkelse.

Av operasjonen sa Dr Kerpen: "To centimeter mer i lengde og tykkelse gjør en stor forskjell!"