Sagal ble forulempet av kvinne på gaten: Få dager senere møtte de hverandre på morens pleiehjem

19/08/2016 13:15

Anniken Hauge

Utland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Den 19-årige kvinnen var hjemme hos en av de eldre damene hun hjelper, da kvinnen - som hadde lirt av seg rasistiske kommentarer mot henne - kom inn døren. Da klarte ikke Sagal å holde tilbake.

Forleden dag ventet den 19-årige Sagal Yusef fra Klippan i Sverige på toget.

Ut av det blå kom det en kvinne bort og begynte å lire av seg rasistiske bemerkninger. Kvinnen uttrykte sitt syn på islam, Sagals tørklede og hudfarge. 

Det forklarer den unge kvinnen i en oppdatering på Facebook, som nå er gått viralt, skriver Expressen

Men kvinnen hadde oversett en ting. Indirekte har nemlig Sagal Yusef ansvar for noe av det viktigste i kvinnens liv: Hennes gamle mor.

Den 19-årige kvinnen jobber nemlig på et pleiehjem i Skåne, og etter en lang dag på jobben satt hun og ventet på toget hjem. Hun satte seg med høretelefoner på. Kvinnen gikk forbi et par ganger og kikket på 19-åringen uten å si noe.

Til slutt hadde kvinnen i følge Sagal Yusef blitt helt rød i ansiktet, og stirret på henne. Hun spurte om det var noe i veien. Det fikk kvinnen til å fyre løs. 

Blant annet sa hun at "Dere forbanna innvandrere som kun lever av velferd og utnytter det svenske systemet burde kastes ut av landet".

Møttes på morens pleiehjem
19-åringen var både paff og sliten, og orket ikke å diskutere med den rasende kvinnen. Men et par dager senere støtte de tilfeldigvis på hverandre, og da hadde Sagal Yusef et par ord å si til kvinnen.

Hun møtte opp på jobben sin og gikk inn til en av de eldre damene hun vanligvis pleier å hjelpe. Plutselig gikk døren opp. Der stod kvinnen fra togstasjonen som hadde angrepet henne verbalt. 

- Altså, det ansiktsuttrykket hennes. Det er det beste jeg har sett i hele mitt liv. Hun stod bare der uten å komme inn i rommet. Hun stod der bare, erindrer pleiehjemsmedarbeideren.

19-åringen kikket raskt på kvinnen, og fortsatte med å ta seg av den eldre damen. Da kvinnen skulle til å gå, klarte ikke Sagal Yusef å holde tilbake og gi henne noen ord med på veien.

- Ta det helt med ro. Jeg kommer aldri til å behandle moren din slik du behandlet meg, sa hun til kvinnen.

Etter Sagal Yusef delte opplevelsen sin på Facebook, er den liket 4.000 ganger og delt nesten 1.000 ganger.

Læs også:

3 geniale triks: Så enkelt kan du bli kvitt løvetann i hagen Hvis du også er lei av løvetann i hagen din, bare følg disse tre smarte triksene.