Samantha fikk et stort sjokk da hun kom ut til bilen sin

13/10/2020 18:41

Emma Sletta

Utland
28 år gamle Samantha fikk seg et stort sjokk da hun kom ut i bilen for å kjøre til jobb.

En gravid kvinne fikk noe av en overraskelse over to runder da hun kom ut til bilen sin for å kjøre til jobb.

Festet til dørhåndtaket fant hun liket av et råttent ekorn.

Kvinnen, kalt Samantha Taylor, fra South Normanton, Derbyshire, ble møtt med forferdelig syn da hun skulle på jobb tirsdag 24 september og igjen på mandag 28 september.

Samantha, som jobber som musikklærer daglig, sier hun har blitt veldig rystet av oppdagelsen av de døde ekornene, og hun håper å finne de ansvarlige, slik at hun ikke lenger trenger å bekymre seg for det.

Plutselig var det et råttent ekorn

Første gang det skjedde, ble Samantha bil parkert på Victoria Street, og da hun kom til sin Renault Clio, kunne hun se at det var et råttent ekorn i dørhåndtaket hennes. Hun ble sjokkert og forferdet over funnet, men først trodde hun det var sannsynligvis bare barn som gjorde påfunn.

"Det var veldig urovekkende å måtte forholde seg til," sa Samatha, ifølge Daily Star.

Hun valgte å flytte bilen sin, så den ble parkert et annet sted, men til kvinnens skrekk stoppet den ikke her. Mandag morgen måtte hun tilbake på jobb, og igjen var det et råttent ekorn festet til dørhåndtaket hennes.

Denne gangen spredte panikken seg i den 28 år gamle kvinnen, som ikke lenger synes det bare er påfunn.

"Jeg ringte mamma i tårer på vei til jobb og spurte hva jeg skulle gjøre. Hun ba meg ringe politiet," sier Samantha.

 

Etter at Samatha fortalte media om det, ble hun fortalt av naboer at det også har skjedd med andre i området. Dermed er det ingen bevis for at det er spesielt noen mennesker som er ute etter Samantha.

Lokalt politi har sendt ut en ransakelse og uttalelse som søker informasjon fra personer som kan ha sett eller hørt noe.