Sekunder fra tragedie: Dytter kvinne ut foran toget

Foto: Youtube

En video viser det skremmende øyeblikket en mystisk mann dyttet en tilfeldig kvinne ned på togsporene bare sekunder før et tog kom i full fart. Se videoen her.

En 55 år gammel kvinne var bare sekunder unna å miste livet da hun ble dyttet på togsporene av en mystisk mann her om dagen.

Heldigvis stoppet T-banetoget like før det ville treffe den uskyldige kvinnen. Hun kom fra hendelsen uten alvorlige skader, men måtte til sykehus for å få behandling for sjokk.

Les også

Ett tonn kokain funnet på fly

Det skriver  Daily Mail.

Hendelsen fant sted 14. januar da den 55 år gamle kvinnen ventet på toget på Rogier stasjon i Brussel. Ut av det blå – og uten at kvinnen la merke til det – snek en mystisk mann seg opp bak henne, og dyttet henne deretter ned på skinnene mens et tog kom mot dem.

En talsperson for metroselskapet sier at T-baneføreren så vit klarte å hamre i bremsene og unngå en kollisjon med kvinnen.

- Togføreren vår var også i sjokk og måtte til sykehuset, la talsmannen for metroselskapet til.

Gjerningsmannen som dyttet den uskyldige kvinnen på sporene prøvde umiddelbart å flykte. Han ble imidlertid pågrepet av politiet kort tid etter. Ifølge lokale medier var det en 23 år gammel mann som nå er siktet for drapsforsøk.

Les også

5-åring kjørt i hjel av mann på ski