Sekunder fra tragedie: Dytter kvinne ut foran toget

18/01/2022 09:24

Emma Sletta

Utland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En video viser det skremmende øyeblikket en mystisk mann dyttet en tilfeldig kvinne ned på togsporene bare sekunder før et tog kom i full fart. Se videoen her.

En 55 år gammel kvinne var bare sekunder unna å miste livet da hun ble dyttet på togsporene av en mystisk mann her om dagen.

Heldigvis stoppet T-banetoget like før det ville treffe den uskyldige kvinnen. Hun kom fra hendelsen uten alvorlige skader, men måtte til sykehus for å få behandling for sjokk.

Det skriver  Daily Mail.

Hendelsen fant sted 14. januar da den 55 år gamle kvinnen ventet på toget på Rogier stasjon i Brussel. Ut av det blå – og uten at kvinnen la merke til det – snek en mystisk mann seg opp bak henne, og dyttet henne deretter ned på skinnene mens et tog kom mot dem.

En talsperson for metroselskapet sier at T-baneføreren så vit klarte å hamre i bremsene og unngå en kollisjon med kvinnen.

- Togføreren vår var også i sjokk og måtte til sykehuset, la talsmannen for metroselskapet til.

Gjerningsmannen som dyttet den uskyldige kvinnen på sporene prøvde umiddelbart å flykte. Han ble imidlertid pågrepet av politiet kort tid etter. Ifølge lokale medier var det en 23 år gammel mann som nå er siktet for drapsforsøk.

 

 

 

 

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.