Selskap med oppsiktsvekkende jobbtilbud: Få 135 kr. per time for å se 'voksenfilm'

07/04/2022 07:54

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Normalt er det ikke veldig godt verdsatt å se 'voksenfilmer' når du er på jobb. Men hvis du blir valgt til denne jobben, er det faktisk kun det du trenger å gjøre.

Nemlig at et selskap ønsker å ansette noen som ønsker å bli betalt for å se voksenfilmer. Men jobben tilbyr også mange andre oppgaver, skriver LADbible.

Bedbible ønsker å betale en person £ 13 i timen for å se voksenfilmer på nettet. I tillegg må man også «samle inn informasjon og datapunkter» om temaer som holdninger, varighet, antall orgasmer, forhold mellom menn og kvinner, hårfargefordeling og språkfordeling.

Dataene som samles inn vil senere bli brukt til å lage en «grundig rapport om trender og statistikk i voksenfilmer», sier Bedbible.

"Skal du få betalt for å se den voksenfilen? Da har Bedbible.com den perfekte jobben for deg. Vi tar et dypdykk inn i voksenfilmens verden. Og det trenger vi din hjelp til å gjøre», heter det i stillingsannonsen.

De som ønsker å søke på jobben må være minst 21 år gamle. Siden det ikke er noen forpliktelse til å møte opp på kontoret, kan arbeidet utføres hvor som helst i verden - og derfor også i Norge.

Hvis det høres ut som noe for deg, kan du klikke på Bedbibles nettsted, der du må fylle ut et skjema med navn, e-post og nåværende jobbstatus. I tillegg må du også forklare hvorfor akkurat du bør velges til jobben.

«Pornografi er en milliardvirksomhet rundt om i verden, så vi kom på ideen om å lære mer gjennom virkelige eksempler», sier Edwina Caito i Bedbible.

«Vi valgte å utforske de vanligste innleggene i de 100 mest sette videoene for å skape en rettferdig representasjon av folks preferanser.»