Sinnsykt tilbud: La deg vaksinere og få 30 minutter gratis med gledesjente

11/11/2021 09:08

Emma Sletta

Utland
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
Nå er det kommet frem et tilbud du aldri forventet å høre.

Et bordell i Wien tilbyr kundene 30 minutter med en "dame etter eget valg" hvis du lar deg vaksinere med coronavirus-vaksinen.

Mens noen steder lokker folk til med at de kan få gratis øl, smultringer eller til og med treningsmedlemskap for en vaksine, blir ting litt mer "forbudt for voksne" i Østerrike.

Landets vaksineinntakstall er blant de verste i Vest-Europa, noe som betyr at regjeringen har blitt tvunget til å innføre '2G-regelen' - noe som betyr at de som ikke har blitt vaksinert nå er ekskludert fra offentlige steder som restauranter, hoteller, frisørsalonger og store arrangementer.

Men Fun Palast bordellet har kommet på en innovativ måte å appellere til de som ennå ikke har fått sin vaksine. De gir derfor ut 30 minutetter helt gratis med en valgfri kvinne hvis du lar deg vaksinere.

"På grunn av pandemien har vi registrert en 50% nedgang [i kunder], med dette initiativet håper vi at antall kunder vil øke igjen," sier Peter Laskaris, som driver Fun Palast.

Han fortalte også til Reuters at han bemerket at bordellet kunne hjelpe til med Østerrikes vaksinasjonsproblem etter å ha sett en overlapping mellom klientbasen og de som ikke hadde blitt vaksinert.

– I utgangspunktet så jeg bare på statistikken og kunne se at vi trenger 70/75 prosent for å oppnå flokkimmunitet, men vi er for øyeblikket bare på 63 prosent, sier han og utdyper:

Dette er en av kvinnene du kan møte på bodellet i Østrikke. Foto: Fun Palast

"Og så la jeg merke til i statistikken at veldig mange menn, spesielt mange menn med migrasjonsbakgrunn, nesten nekter vaksinasjon eller ikke vet at de kan bli vaksinert."

"Og når vi faktisk når dette målgruppen, bestemte vi oss for å sette opp en vaksinasjonsklinikk her."

Ideen ser også ut til å ha vært en hit hos kundene.

En mann ved navn Gerhard, som besøkte bordellet, sa at turen hans til og med har inspirert andre til å gjøre det samme.

«Jeg ville ha blitt vaksinert uansett, men 2G-regelen har absolutt akselerert ting litt,» forklarte han.