Sjokkerende tall: Korona-pasienter blir innlagt hvert halve minutt

26/01/2021 15:36

Emma

Utland
Hele verden rammes hardt av koronaviruset. Noen steder er de imidlertid hardere rammet enn andre. Spesielt i England, er de ekstremt hardt rammet av coronavirus.

På tvers av sykehus i England er en ny pasient med koronavirus bare ny hvert 30. Det skriver engelske medier Daily Mail.

De skriver også at det ikke bare er eldre borgere som er berørt og er innlagt på sykehus med koronavirus.

Sir Simon Stevens, leder av National Health Service, sier at ikke mindre enn 25 prosent av tilfellene er personer under 55 år.

Han legger også til at det er nok nye tilfeller i England for at det faktisk skal være mulig å fylle et nytt sykehus hver morgen. Siden 24 desember har ikke færre enn 15.000 mennesker blitt innlagt på landets sykehus.

Derfor bør det ikke være noen tvil om at Sir Simon Stevens er veldig klar når det gjelder å sette ord på hvor ille en situasjon de er i England.

" Realitetene er veldig klare, og jeg ønsker ikke å snakke dem ned. Sykehus er under ekstremt press, og det er også de ansatte på forskjellige steder, "Sir Simon Stevens sa da han snakket med Daily Mail.

Det var imidlertid ikke bare negative nyheter som kom fra lederen for Den nasjonale helsetjenesten. Han kan også dele noen gode nyheter. Han kunne fortelle deg at de vil prøve å vaksinere 24 timer i døgnet i løpet av de neste 10 dagene.

I tillegg vil så mange som 10 nye sentre også bli åpnet i England, hvor borgere av landet kan komme innom og bli vaksinert mot koronavirus.

Den nasjonale helsetjenesten har et sterkt fokus på å vaksinere i høy hastighet. På lørdag ble ikke mindre enn 250.000 briter vaksinert, ifølge Daily Mail.