Sjokkerende video viser hvordan et voldtektsforsøk foregår i virkeligheten

16/08/2016

Anniken Hauge

Utland
Foto: AP
Foto: AP
Videoen er et perfekt eksempel på at en voldtekt aldri er offerets skyld.

Glem den misforståtte ideen om at voldtekt skyldes en utringet bluse eller en flørtende samtale med en fremmed person ute på byen.

Denne videoen fra et overfall i New York City søndag 26. juni i år, viser at en voldtekt eller et voldtektsforsøk kan skje likeså tilfeldig som et overfall, for de menneskene som opplever å bli ranet eller utsatt for tyveri på gaten.

En kvinne kommer gående nedover veien i et ellers fredelig nabolag en sen kveld, da en fremmed mann overfaller henne bakfra, drar opp kjolen hennes og ned trusen hennes, får dratt offeret ned i bakken, og begynner å slå kvinnen for å komme nærmere henne. Det skriver Womans Day.

Heldigvis får den 34-årige kvinnen forsvart seg og sparket mannen såpass hardt at han til slutt løper vekk fra henne, og lar henne ligge på bakken.

Politiet etterlyste naturligvis mannen på overvåkningsbildene, som er tatt i bydelen Brooklyn ved ”Windsor Terrace”.

Se videoen her:

 

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.