Sjokkerende video viser hvordan et voldtektsforsøk foregår i virkeligheten

16/08/2016 14:00

Anniken Hauge

Utland
Foto: AP
Foto: AP
Videoen er et perfekt eksempel på at en voldtekt aldri er offerets skyld.

Glem den misforståtte ideen om at voldtekt skyldes en utringet bluse eller en flørtende samtale med en fremmed person ute på byen.

Denne videoen fra et overfall i New York City søndag 26. juni i år, viser at en voldtekt eller et voldtektsforsøk kan skje likeså tilfeldig som et overfall, for de menneskene som opplever å bli ranet eller utsatt for tyveri på gaten.

En kvinne kommer gående nedover veien i et ellers fredelig nabolag en sen kveld, da en fremmed mann overfaller henne bakfra, drar opp kjolen hennes og ned trusen hennes, får dratt offeret ned i bakken, og begynner å slå kvinnen for å komme nærmere henne. Det skriver Womans Day.

Heldigvis får den 34-årige kvinnen forsvart seg og sparket mannen såpass hardt at han til slutt løper vekk fra henne, og lar henne ligge på bakken.

Politiet etterlyste naturligvis mannen på overvåkningsbildene, som er tatt i bydelen Brooklyn ved ”Windsor Terrace”.

Se videoen her:

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.