Sjokkert over regningen på restaurant: 12.600 kroner for biff

11/10/2021 09:14

Emma Sletta

Utland
Foto: instagram
Foto: instagram
Stjernen har avslørt at hun ble veldig sjokkert da hun fant ut at hun måtte betale 12.600 kroner for en gullbelagt biff på restauranten Nusr-Et London.

Den 40 år gamle stjernen Gemma Collins var til stede under åpningen av Instagram-sensasjonen Salt Baes (den tyrkiske kokken Nusret Gökçe) sin nye restaurant i Knightsbridge i London i forrige uke.

Men den selverklærte divaen var veldig sjokkert da hun fikk regningen på slutten av kvelden. Hun avslører dette i en episode av sin egen podcast 'The Gemma Collins Podcast' ifølge The Sun.

– Jeg må gi restaurantens stemning og opplevelse 10 av 10, sier hun, og fortsetter:

Foto: instagram

– Prisen var en annen sak. Jeg var i fullstendig sjokk. Men du må veie disse tingene. Pressen rapporterte at biffen min kostet 6100 kr. Men hvis de bare visste det. Jeg skulle ønske den kostet 6100 dollar. For den kostet faktisk 12.600 kroner.

Den britiske kjendisen forklarer også at den dyre opplevelsen ga henne en moralsk bakrus neste dag. Det var ikke en veldig liten regning som måtte betales før hun kunne forlate restauranten.

– Jeg gikk litt for langt, og den eneste måten jeg kan rettferdiggjøre det på, er at jeg ikke skal på ferie på mange år, sier hun i podkasten før hun fortsetter.

«Jeg har vært på "staycation", så kanskje vi hadde alle feriene våre på en natt. Det er noe jeg aldri har gjort før. Jeg ville aldri brukt så mye penger, men jeg hadde en god natt.»

Foto: instagram

«Jeg, vi fik en gullbiff med 24 karat gull. Jeg følte meg litt syk. Det var en fantastisk opplevelse, og jeg ville ha betalt den for å møte ham uansett, da jeg elsker ham, og det er bare mulig en gang i livet.»

"Men jeg følte meg veldig dårlig neste dag fordi det er folk som sulter i verden. Jeg begynte å synes synd på det. Jeg fortalte mine venner og familie at jeg ikke ville spise ute på lenge - ikke til de prisene."

– Jeg elsker Ramis (Gemma Collins kjæreste, red.) biff mest, og jeg vil skjemme ham og meg bort med litt gullfolie fra internett for 45 kroner.

Foto: instagram

Gemma Collins fikk fansen til å sikle over det ekstravagante måltidet hun delte på Instagram. Her viste hun at hun var ute etter å spise på nusr-et steakhouse og at det faktisk var Salt Bae som serverte dem.

Hun trakk ut smarttelefonen og tok både videoer og bilder av den tyrkiske kammen som la en stor gullbiff på bordet.