Skjønnhetsdronning går ut på scenen kledd ut som sykepleier, ser opp og forbløffer alle

Privatfoto

Vanligvis er det sang, dans eller en annen form for forestilling på programet når deltakerne går på scenen på skjønnhetskonkurranser.

Men Kelley Johnson hadde noe helt annet på programet da hun gikk opp foran publikum til Miss America.

Miss Colerado hoppet over glitterkjolene og kom frem i sykepleieuniformen sin. Talen hennes går nå viralt.

Les også

En liten gutt kysser farens kiste - 8 år senere får han en hjerteskjærende overraskelsen

”Alle sykepleiere har hatt en pasient som minner dem på hvorfor de ble sykepleiere i utgangspunktet. Min var Joe," startet hun med.

Pasienten Joe hadde påbese Alzheimers. Han hadde øyeblikk med og uten hukommelse.

«Men det vanskeligste med sykdommen var marerittet hans. Han våknet om natten og ropte og skrek, men hvis jeg bare gikk inn dtt og holdt hånden hans et øyeblikk, kunne jeg vanligvis få ham til å falle ned. Men så ville han snakke. Han spurte om jeg kunne endre behandlingen hans. "Nei, Joe, det kan jeg ikke, jeg er bare sykepleier." Hva med medisinen min? Kan du fikse det?'. Jeg sa: 'Nei, Joe, det kan jeg ikke. Jeg er bare en sykepleier,» sa Miss Colerado.

Selv om hun ikke kunne hjelpe ham med de tingene, hadde de en forbindelse på andre måter.

Les også

Han må si farvel til sin kone gjennom 73 år: det siste han gjør for henne får tårene til å trille.

«Han spurte meg om volleyball. Vi snakket om barnebarna hans. Og han ertet meg med at jeg var den eneste sykepleieren på avdelingen som kunne nå gasbindbandasjen på øverste hylle. Vi lo mye. Men en kveld forandret det seg,» fortsatte Kelley Johnson med å fortelle.

Hun oppdaget at han gråt på rommet sitt.

"Jeg gikk bort til ham og løftet ansiktet hans av hendene hans og sa 'Joe, jeg vet at dette er veldig vanskelig. Men du er ikke definert av sykdommen din. Du er ikke bare Alzheimers. Du er fortsatt Joe' Han så på meg og sa: 'Det samme gjelder for deg. Selv om du sier det hele tiden, er du ikke bare sykepleier. Du er sykepleieren min, og du har forandret livet mitt fordi du har bekymret deg for meg," fortalte hun hun.

"Det var da det traff meg. Pasienter er mennesker med familie og venner, og jeg vil aldri være sykepleier som later som, fordi du er ikke bare en pasient og et romnummer. Du er først og fremst et menneske. Joe minnet meg på den dagen at jeg redder liv. Jeg vil aldri bare være en sykepleier," avsluttet hun talen hennes med.

Les også

Hun gikk forbi den hjemløse mannen hver dag - men en dag ga han henne en lapp som forandret alt