Skulle fikse kundens iPhone: Fant overraskende melding skjult inne

03/06/2022 08:07

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Han skulle bare fikse en kundes telefon, men det endte opp med noe helt annerledes.

"Ikke reparer denne mobiltelefonen."

Det er sannsynligvis ikke den typen meldinger du får mest mulig ut av når du er ansatt i en butikk som lever av å reparere telefoner. Likevel var det dette budskapet Mani Wardas fikk da han var på jobb i en telekombutikk. Det skriver The Mirror.

Den uvanlige meldingen han mottok sammen med en 100 dollarseddel, og nå har Mani delt opplevelsen på TikTok.

For videoen skriver Mani:

"En kunde og hans kone kom inn tidligere, og de ga meg telefonen hans som måtte fikses."

Mani lovet paret å fikse telefonen, og etter at de dro, åpnet han mobiltelefonen, og her la han en overraskelse i form av en liten, venter. Her kunne han lese at han ikke trengte å fikse telefonen i det hele tatt.

"Vennligst la min kone få vite at telefonen ikke kan fikses. Hun vil sjekke telefonens historie. De 100 dollarene er dine og bare behold telefonen, takk."

Foto: Tiktok

På TikTok spurte han de mange brukerne hva de trodde han skulle gjøre i den situasjonen, og mange trodde han skulle levere tilbake telefonen da han mottok den og la paret ordne opp i sine egne problemer.

Men i en video som han siden har lagt ut på TikTok, avslører han hva som skjedde etterpå.

Kvinne kom tilbake alene

I videoen hevder Mani at kvinnen besøkte butikken en dag tidligere enn han ba paret om å komme tilbake. Hun ville se innholdet i telefonen. For kvinnen forklarte han at hun ikke kunne.

"Jeg fikset det ikke fordi jeg åpnet det og dette notatet var inne. Jeg vil ikke ha noe med det å gjøre. Jeg vet at det er din egen sak,# sa han før kvinnen avbrøt ham.

"Mener du det? Han tror han er så smart!"

Etter dette prøvde kvinnen å lokke Mani med penger slik at hun kunne få telefonen fikset. Mani aksepterte det tilbudet.

For ifølge The Mirror har mani i en siste video spilt inn den opphissede mannen som kommer stormende inn i butikken. Hvordan opptøyene faktisk endte, vitner historien dessverre ikke om noe.