Sønnens lægetime endte ikke som forventet: Mor ringte politiet

En mor valgte å ringe politiet da sønnens lægetime ikke gikk som forventet.

Sønnens venn nektet å forlate familiens hus, og det var heller ikke mye hjelp å få fra vennens foreldre. Moren til sønnens venn hadde ikke tid til å hente sønnen sin.

Det var derfor politiet ble tilkalt.

På media Reddit har moren valgt å dele sin historie. Hun har senere kommet i tvil om at dette var den rette løsningen. På Reddit skriver hun:

Les også

Folk raser mot moren: " Burde ikke være lovlig"

"Sønnen min, Brian, 13, har en venn, 13 år gamle Tom, som jeg virkelig ikke liker. For å si det på den mest forsiktige måten har Tom aldri blitt oppdratt, og han har aldri opplevd konsekvensene av sine handlinger», skriver hun.

«Jeg har prøvd å fortelle Brian at Tom bruker ham til å få lov til å spille på Brians Nintendo Switch, men han kan ikke forstå det. Hver gang Tom kommer innom, setter han seg fore å spille et av spillene - ofte et spill som bare krever en spiller.

I helgen var Tom over, og her sto det igjen på spill.

"Som vanlig løp han opp til Brians rom, skrudde på spillet og satt der i timevis. Han spilte til klokken 03.00 søndag morgen, og så våknet han klokken 10 og begynte å spille mer uten å være til frokost.

Men da den nærmet seg 12.00, var Brian lei av kompisen sin. Han ba Tom dra hjem, men fikk ikke svar. Brian henvendte seg deretter til sin mor.

"Jeg ba ham stå fast. En time senere kom Brian tilbake - oppløst i tårer - og sa at uansett hva han sa, ignorerte Tom ham bare eller ga ham korte svar."

Moren kontaktet deretter Tom. Hun ba ham dra hjem til seg selv. Men det hjalp heller ikke. Først tilbød hun seg å kjøre Tom, men det kunne heller ikke få den unge gutten til å bryte seg bort fra Nintendo. Hun prøvde å få Toms mor til å hente sønnen sin, men det var ikke mulig.

Les også

Alle lurer på hvorfor han klipper ekskones plen - så avslører han den gripende årsaken

 

Fikk tak i politiet

Til slutt rev moren ledningen til Nintendo ut av veggen, men det fikk heller ikke Tom til å forlate Brians rom.

" Her gikk grensen min, og jeg gikk inn i det andre rommet og ringte politiet. Siden vi bor i en  liten by, kom politibetjenten - en god venn av oss -raskt. Han gikk bort til Tom og sa at det hadde vært klager på hans opptreden, og Tom svarte med å si at han var invitert. Betjenten så på meg, og jeg forsikret ham om at vi hadde bedt Tom om å dra hjem. Offiseren forklarte deretter til Tom at han risikerte å bli siktet, og det fikk til slutt Tom til å svare.

Tom ble kjørt hjem av politiet, og på vei ut av huset gjorde moren det klart at det var siste gang han besøkte dem.

– Jeg ba ham om ikke å snakke med Brian på skolen og ikke skrive til Brian privat, legger hun til.

En time senere ringte Toms mor, og hun var ikke lykkelig.

Hun skrek på telefonen om hvor forferdelig jeg hadde behandlet sønnen hennes. Jeg holdt meg rolig og fortalte henne at jeg hadde ringt henne, men hun sa hun var opptatt i et møte og ikke kunne snakke. Jeg er sikker på at Tom ga henne en løgn, men jeg hadde ikke mer energi og ba henne om å få livet sitt sammen som forelder, og så la jeg på», skriver hun i innlegget på Reddit.

Les også

Etterlyser vitner: Har du sett noe?

«Jeg har fått mange sinte meldinger, både fra Toms mor og fra tall jeg ikke kjenner. Jeg bryr meg ikke om hva de foreldrene mener, men jeg vil gjerne høre om de har et poeng, sier den ventende moren.

På Reddit er meninger delt. Det er flere brukere som støtter henne, men det er også andre som tror at hun krysset linjen ved å ringe politiet. Hva tror du?