Sørgende død av datter på 69 år: Så skjer et mirakel

20/04/2021 19:11

Emma

Utland
En mor sørget over sin døde datter i 69 år, men så skjedde miraklet.

I 1949 fødte Genevieve Purinton en datter i Gary, Indiana. Genevieve var bare 18 år gammel da hun fødte den lille jenta.

Selv om mange fødsler går bra, er det dessverre også fødsler som ikke går som de skal - og den da unge kvinnen ble fortalt at hennes ikke var det. Fordi hun aldri fikk sin lille nyfødte jente i armene.

I stedet ga legene henne det hjerteskjærende budskapet om at den lille jenta hennes var død.

«Jeg ba om å få se barnet mitt, og de (legene, ed.) sa at hun var død, det er alt jeg husker, sa 88 år gamle Genevieve til NBCNEWS i 2018.

I nesten 70 år har Genevieve sørget over tapet av sin datter. Skjebnen ville være at hun aldri ville få flere barn. Det strammet et svulstbein da hun måtte fjerne livmoren.

Da alderen begynte å ta sin toll på Genevieve, flyttet hun inn på et sykehjem i Florida. Her har livet vært ensomt, da hennes ikke mindre enn åtte søsken gikk bort, og hun hadde ikke barn eller barnebarn selv - trodde hun.

En julegave utløste søket

Faktisk viste det seg at datteren hennes, Connie Moultroup, faktisk var i live og godt - og at hun med lys og lys lette etter sin biologiske mor.

I 2018 var Connie 69 år og hadde bodd mesteparten av livet uten å kjenne sin biologiske mor.

Connie vokste opp i Sør-California, og da hun var rundt fem år gammel, døde adoptivmoren hennes. Senere levde Connie et liv med en stemor som i stedet var voldelig mot henne.

Connies datter, Chase, snakker om hvordan moren fortalte henne om barndommen:

"Som fem-ås fantaserte hun om at moren kom for å redde henne. Det er virkelig hennes livslange drøm, sier datteren og det nå også «nyutdannede» 50 år gamle barnebarnet til Genevieve.

Det var også Chase som ga sin mor det som førte til at Connie og Genevieve nå ble gjenforent. Hun ga moren et DNA-testsett til jul i 2017 - og det endte med å bringe de to sammen igjen. Året etter møttes de - nøyaktig 3. desember 2018 ble de to gjenforent etter nesten 70 år.

Chase er veldig glad for at hun ga moren sin akkurat den julegaven:

– Det var en kul julegave, og det har forandret livene våre fullstendig, sier hun.

Med DNA-testens hjelp sjekket de sine egne gener. De førte dem videre til noen søskenbarn som viste seg å lede dem til Genevieve. Søskenbarna kunne fortelle om den ensomme gamle damen som hadde mistet både søsknene og datteren 69 år tidligere.

"Jeg tror jeg er moren din"

Connie og Genevieve snakket i telefonen for første gang 8.

Genevieve hadde fått et kort i postkassen med Connies telefonnummer.

"Det tok henne en stund å ringe - men til slutt gjorde hun det," sier Connie, som husker genevieve som ringte og sa:

"Jeg tror jeg er moren din."

"Du kunne ha hørt myntfallet, jeg sa "herregud", sier Connie.

Connie sier også at Genevieve spurte henne om hun husket at hennes opprinnelige navn var Margaret Ann Mitch - navnet genevieve hadde gitt henne - og Connie husket det.

Da Connie fant Genvieve, levde de nesten 1000 miles fra hverandre. Genevieve på sykehjemmet i Tampa, Florida - og Connine i Richmond, Vermont.

Den store og ikke minst tårevåte gjenforeningen fant sted på Sykehjemmet Haley Park Apartments, der Genevieve bor.

De to var veldig glade for å se hverandre, og i dag har Genevieve både barn og barnebarn.

– Vi er følsomme og gråter mye. Det har vært mange tårer i kjølvannet. Det har vært helt fantastisk, sier den glade datteren, som endelig har funnet moren etter mange år.

Nedenfor kan du se videoen, med mor og datter som blir gjenforent etter nesten 70 år.