Søtt feriebilde var i ferd med å gå helt galt: Kunne ha kostet livet

20/05/2022 12:13

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En bruker av det sosiale medie Tiktok delte en video av det som ser ut til å være en søt liten blekksprut, men hun fant raskt ut at det var en veldig dårlig idé.

Hvordan høres det ut med en ferie til Bali? - Ikke verst, ikke sant?

I en verden som for tiden er fylt med nedstengninger, restriksjoner og ikke minst for oss nordmenn, med en lang, mørk og kald vinter, høres en uke eller to i et ferieparadis som Bali ut som ren drøm.

Men en ting må du ikke gjøre hvis du kommer til Bali.

Ikke rør blekkspruten.

En kvinnelig turist tok midlertidig ikke hensyn til det, og da hun etter en svømmetur kom over det som ser ut til å være en utrolig vakker liten blekksprut, fikk hun seg noe av skrekk.

Kvinnen ved navn Kaylin Marie valgte å plukke opp den lille blekksprut for hånd, og sørget til og med for at andre helte vann på den lille fetteren mens hun holdt den i hånden.

Problemet er at en slik blekksprut ikke skal være i nærheten av mennesker, eller kanskje omvendt.

Til tross for sin lille størrelse inneholder den blåringede blekksprut, som den kalles, nok gift til å drepe ikke mindre enn 26 personer, og den minste bitt er derfor mer enn nok for enhver person å sette på sandalene.

I videoen som viser blekksprut i kvinnens hånd, er det også delt et google-søk, som sannsynligvis har gjort det koselige øyeblikket, en veldig skummel opplevelse. Google-søket sier:

"Bittene deres er så små og smertefrie at mange ofre ikke engang merker at de har blitt rammet før de er påvirket av luftveisproblemer og lammelse. Det er ingen motgift mot en bit fra en blåringet blekksprut ennå,"

Nesten mirakuløst ble kvinnen ikke bitt, og unnslapp derfor en ganske uventet og forferdelig død, men jeg lurer på om hun tenker to ganger før hun henter et dyr neste gang hun er på ferie?