Stephanie tør ikke å gå hånd i hånd med kjæresten sin: - De kaller ham barnelokker

11/12/2017 20:30

Anniken Hauge

Utland
Stephanie har i en alder av 24 år funnet sitt livs kjærlighet. Selv om kjæresten hennes er 19 år eldre, har ikke det noen betydning for kjærligheten hun har til 43-årige Andrew.

Dessverre har offentligheten vanskeligheter med å akseptere parets alderforskjell. Selv poengterer de at forholdet dere ikke er annerledes enn andre forhold.

Den store alderforskjellen gjør det vanskelig for 24-årige Stephanie Jarvis og hennes 43-årige kjæreste Andrew Bird å ferdes i fred i offentligheten. Hun er blitt kalt ‘golddigger’ og han ‘barnelokker’:

- Hvis går hånd i hånd på gaten, får vi mange stygge kommentarer, forteller Stephanie Jarvis til Metro.

Hvis paret ikke holder hverandre i hendene, tror folk i stedet at de er far og datter, hvilket de naturligvis heller ikke ønsker.

De er etter hvert blitt kalt så mange former for stygge skjellsord at det nå bare preller av dem:

- Vi prøver å bare riste det av oss. På den måten blir det ofte pinligere for personen som sier noe stygt til oss, sier Stephanie Jarvis.

Paret har full støtte fra familie og venner. Selv Andrews tre barn er glade for at han har funnet en så søt kjæreste som Stephanie.

CATERS NEWS AGENCY

CATERS NEWS AGENCY

Selv om de to iherdig prøver å ikke bry seg om om den offentlige mobbingen, har de nå fått nok av stygge reaksjoner og ber derfor folk om å la dem være i fred.

Hvis familiene deres ikke bryr seg om aldersforskjellen, hvorfor skal da andre gjøre det?

Paret møtte hverandre for fire år siden da Stephanie Jarvis bare var 20 år. Den gang jobbet hun på en kafé Andrew Bird var på ofte. Nå bor de i Inverness i Skottland og jobber begge som bussjåfører.

Stephanies mamma var ganske skeptisk da Stephanie kun 20 år gammel ringte for å fortelle om den eldre mannen. All skepsis ble dog raskt lagt til side da moren ble introdusert for Andrew.

Paret ble forlovet i 2013 og planlegger nå bryllup. De drømmer dessuten om snart å bli foreldre.

Les også: 8 overraskende feil du begår på første date uten å vite det

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.