Storbritannias 'mest tatoverte' dekker blekket: 'Jeg føler meg som en kvinne'

Foto: Youtube

En dame som har blitt kjent som Storbritannias mest tatoverte kvinne har dukket opp i et forsøk for å teste folks behandling av tatoverte mennesker.

Becky Holt deltok i en dokumentar som var en del av et sosialt eksperiment kalt In your face: Confronting Tattoo.

Les også

Ville ha nye støvler: Satt babyen til salg for 27.000 kroner

Som en del av programmet har Holt dekket til alle sine mange synlige tatoveringer, som to profesjonelle sminkeeksperter hjalp med, og det ferdige resultatet ser ut som en helt annen person.

Foto: Youtube

Da hun så seg i speilet uten tatoveringene sine, sa hun selv: "Jeg føler meg som en kvinne," men hun uttalte også at hun ikke følte seg så trygg når hun ikke hadde tatoveringene sine.

– På en måte føler jeg at jeg har mistet litt selvtillit. Jeg tror tatoveringene mine får meg til å føle meg bemyndiget og få meg til å skille meg ut fra mengden. Jeg føler at jeg bare kommer til å gå i ett med mengden, og jeg kommer bare til å se normal ut [...]," sa hun blant annet, og fortsatte:

«Jeg føler bare at jeg ikke kommer til å tiltrekke meg oppmerksomhet i det hele tatt, og jeg liker oppmerksomhet.»

Da hun snakket med en av de andre deltakerne på showet, forklarte hun også at hun følte ansiktet hennes så "mer klumpete ut".

Foto: Youtube

Holt hadde tatoveringene dekket for å se om det var en forskjell i måten folk behandlet henne på da hun hadde tatoveringer sammenlignet med når hun ikke hadde noen tatoveringer.

Da hun først tok til gatene med sine mange tatoveringer og ba fremmede om hjelp til å finne veien, ble hun ignorert av de fleste.

Da hun senere utførte det samme eksperimentet, men med tatoveringene dekket, stoppet folk og var vennlige og hjalp henne med å finne veien.

" Uten tatoveringer virker folk ikke så skremt og truet av meg. De var mer villige til å hjelpe, sa hun etterpå.

"Jeg forberedte meg på negativitet, jeg vet hvordan jeg kan bli behandlet av mennesker, så jeg tror kanskje jeg hadde en liten barriere opp da jeg ba om veibeskrivelse da jeg ble tatovert [...]," forklarte hun mer detaljert.

Holt forklarte i mellomtiden at hennes erfaring forteller henne at fremmedes alder også har mye å si, og sier: "De eldre generasjonene vil alltid ha rynker i pannen fra tatoveringer, men de yngre generasjonene har blitt mye mer vant til det. Det er mer normalt nå."

Dokumentaren kan sees nedenfor:

Les også

Helt sinnsykt: Snur bilen i bratt skråning med 26-punkts vending