Stormen Nora har kostet en mann livet

21/02/2022 07:46

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Stormen Nora har krevd livet til en mann. Han døde mens han ryddet opp rusk som stormen hadde dratt med seg.

Stormen Nora, bedre kjent som Eunice i Storbritannia, har krevd sitt første offer. Det skjedde da en mann ble drept av et tre som falt over ham.

Mannen, som var i 60-årene, døde fredag morgen mens han ryddet opp i rusk som stormen hadde dratt med seg.

Det skriver Mirror, som også forteller at han sammen med en kollega hadde fått i oppgave å rydde opp etter stormen da tragedien rammet.

Irsk politi etterforsker hendelsen. Den britiske helse- og sikkerhetssjefen vil også gjennomføre sin egen undersøkelse.

"Gardaí (irsk politi, ed.) og nødetater deltok på en dødelig hendelse om morgen den 18 februar 2022 i Ballythomas-området i Co Wexford," sa en talsmann for Gardai.

– Det høres ut som om en mann i 60-årene er skadet som følge av et veltet tre. Mannen ble senere erklært død på åstedet.

"Liket av mannen vil bli fjernet av Waterford University Hospital, hvor en obduksjon vil finne sted på et senere tidspunkt."

«Helsetilsynet (HSA) er varslet og er på vei til stedet,» fortalte de på stedet.

Stormen Nora har allerede hatt flere konsekvenser i Storbritannia, der det er sendt ut et rødt værvarsel. I tillegg har både tog- og flytrafikken blitt kraftig hemmet av den voldsomme stormen.

Tog over hele landet har blitt kansellert, mens flere flyvninger også har blitt forsinket eller kansellert på flyplasser over hele Storbritannia.

Ikke bare det, folk i flere deler av Storbritannia har fått beskjed om kun å gå ut om absolutt nødvendig. Ellers må du holde deg innendørs.