Stort drage drama: 3-åring lettet og fløy av sted

17/09/2020 13:39

Emma

Utland
En koselig dragefestival ble til et uhyggelig mareritt da en tre år gammel jente ble viklet inn i en drage og deretter fløy til værs.

Mange mennesker har vært ute og lekt med drager da de var små. Det gjøres best når det er litt vind, men hvis det er for mye, kan det også gå galt.

Dette var tilfelle for en bare 3 år gammel jente som deltok på en dragefestival i byen Hsinchu i Taiwan i går.

Mange hadde samlet seg for å følge de mange store dragene som skulle sendes inn i himmelen, men ut av det blå gikk det galt.

En tre år gammel jente endte opp med å røyke i luften, og kastet henne frem og tilbake. Den lille jenta skal ha fløyet rundt dragen i mange meter i mer enn 30 sekunder. Først da klarte arrangørene å få den lille jenta tilbake til jorden, hvor hun ble grepet av rystet tilskuere.

Hvorfor det gikk galt

Det var ikke den lille jenta som holdt på dragen selv, men i stedet viste det seg at halen av dragen hadde blitt pakket rundt den lille jenta.

Heldigvis for jenta forble hun viklet inn i dragen mens hun var oppe i luften, ellers kunne det virkelig ha gått galt.

Jenta fik imidlertid skrapesår både på nakken og i ansiktet, men hun, sammen med sin mor, ble tatt til sykehus og ble raskt utskrevet igjen. Dermed var det bare forskrekelsen.

Dragefestivalen ble umiddelbart avlyst etter den sjokkerende hendelsen, og ordføreren har insistert på Facebook at de vil gjøre alt for å sikre at en slik ulykke ikke skjer igjen i fremtiden.