Svigermor sniker seg inn på sykehus så hun kan holde barnebarnet sitt før moren

12/10/2017 15:00

Anniken Hauge

Utland
En svigermor ble virkelig tatt på fersken i en uheldig situasjon, etter hun ikke klarte å vente med å se sitt nyfødte barnebarn.

Det er skrevet mange vittigheter om dem gjennom tidene, og det er virkelig ikke alle som er like snille og gode. 

Men for noen uheldige menn og kvinner, kan svigermor være spesielt tøff og utfordrende, hvilket en nybakt mor forleden dag måtte innse. Det skriver Daily Mirror

For etter å ha født sin lille datter med keisersnitt, så gledet moren seg ufattelige mye til å holde det nyfødte barnet sitt for første gang, men slik gikk det ikke.

- Jeg fikk datteren min for seks uker siden, skriver den anonyme moren som har brukernavnet MissBax på foreldresiden Mumsnet.

- Det var en traumatisk opplevelse, hvor jeg måtte gjenngå et akutt keisersnitt under full narkose. Mannen min var litt skjelven, hvorpå han ringte moren sin som er lege på sykehuset, skriver moren i innlegget. 

Men så skjedde det noe på fødeavdelingen som etterlot moren fortvilet og rasende. 

- Hun (svigermoren min, red.) kunne via id-kortet sitt komme inn på fødeavdelingen hvor jeg lå i full narkose, uten at jeg hadde gitt tillatelse til det.

- Jeg hadde ikke blitt spurt om det var greit at hun var tilstede, og fordi jeg var i narkose kunne hun holde datteren min før jeg selv fikk holdt henne. Jeg er så sint og skuffet over situasjonen, skriver moren.

Tidligere hadde moren eksplisitt sagt at ingen skulle besøke den lille familien de første par dagene, og at svigermoren nå har holdt barnet rett etter fødselen, har virkelig ikke falt i god jord.

- En lege var også innom og nevnte privat, medisinsk informasjon om meg mens hun var tilstede. Jeg gråter fortsatt og blir sint når jeg tenker tilbake på det, skriver den anonyme moren.

Det fikk flere andre mødre til å støtte den krenkede moren, hvor flere påpekte at svigermoren potensielt har brutt loven. 

- Det høres helt forferdelig ut, og det er ikke noe av det du skriver om som er i orden, skrev brukeren tippz.

- Jeg er så lei meg på dine vegne, for en drittkjerring du har som svigermor, skriver en annen bruker. 

Tre tenåringer avslørt av overvåkning: Går rett bort til sovende hjemløs