Sykepleier deler mest sjokkerende tilståelser på dødsleiet: Innrømmet drap og kidnapping

13/12/2021 08:42

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Sykepleieren, som jobber på en intensivavdeling i USA, har delt noen av de mest sjokkerende tilståelsene på dødsleiet, som hun har hørt.

Vi har alle våre hemmeligheter i livet, men det vil uten tvil være noen som har mørkere hemmeligheter enn andre.

Og hvis det er en i denne verden som kan bevitne dette, er det TikTok-brukeren som er kjent av navnet sykepleier JJ.

Sykepleier JJ, som deler navnet @graysymmetrical, tar sine følgere bak kulissene og viser og deler historier fra sitt arbeid på en intensivavdeling på et sykehus i USA.

Imidlertid tiltrakk hun seg mye oppmerksomhet da hun delte en video der hun avslører noen av de mørkeste dødsdommene hun har hørt mens hun jobbet, som inkluderer mord, kidnapping og å ha levd et dobbeltliv.

Det skriver Mirror.

Ikke overraskende er noen av tilståelsene veldig skremmende, og derfor sier hun at hun noen ganger ønsker at noen av disse menneskene i stedet hadde tatt hemmelighetene sine med seg i døden i stedet for å fortelle henne om det, siden hun nå må "leve med det resten av livet".

I en video forteller sykepleieren hvordan hun snakket med noen som tilsto at han «kanskje hadde drept naboen sin på grunn av hvor han ønsket å sette gjerdet sitt».

– Han sniker seg ofte inn i hodet mitt, legger sykepleier JJ til etterpå.

Hun hevder da at noen andre fortalte henne at de lenge hadde trodd at onkelen deres spilte en rolle i en sak som involverte en person som hadde forsvunnet.

Hun siterer pasienten i TikTok-videoen som sier at «jenta forsvant for 30 år siden, og jeg tror onkelen min tok henne. Jeg fant den samme genseren som hun hadde på seg på bildet på plakaten.»

Hun sier også at hun snakket med noen som sa at han hadde tatt skylden for sin kone etter å ha drept kvinnen han hadde vært utro mot henne fordi han følte seg "skyldig".

Bisarre tilståelser

Noen av de andre tilståelsene var bisarre, men heldigvis ikke fullt så skummelt som det ovennevnte.

Hun forteller blant annet at hun snakket med noen som «var frisør i tjue år og som hadde beholdt alt det «donerte» håret for å strikke tepper med».

Et annet eksempel hun gjør er noen som stjal penger fra sin blinde venn.

I kjølvannet av å ha delt mange av disse tilståelsene, har hun mottatt mange spørsmål om hvor de kom fra, da flere av hennes følgere hadde begynt å stille spørsmål ved om det nå kunne være sant.

Hun sier at eventuelle tilståelser hun har delt er noe hun har blitt fortalt.