Syvbarnsmoren har to sønner med samme navn – men det er en spesiell grunn til dette

02/07/2024 12:00

Sofie

Utland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinne har avslørt at hun er mor til syv barn – og at hun har to sønner med samme navn. Det er imidlertid ikke uten grunn at de heter det samme.

En kvinne har avslørt at hun i en alder av 28 er mor til syv barn. I tillegg har hun fortalt at to av guttene hennes har samme navn.

Jess, som deler mye av livet sitt på TikTok under brukernavnet @jesssfamofficial, har kommet med en oppsiktsvekkende avsløring.

I en video på det populære sosiale mediet har hun fortalt at hun har vært gift tre ganger. Hun nevnte også at hun i en alder av 24 hadde født fire barn, inkludert et sett tvillinger.

Jess forklarte at hun nå er lykkelig i sitt tredje ekteskap, og legger til tre barn til familien, noe som gjør henne til mor til totalt syv barn.

Den amerikanske moren beskrev livet sitt som en del av en sammensveiset familie på sosiale medier, og delte at hun ble gravid for første gang som 17-åring, fødte som 18-åring og ble gravid igjen året etter. Som 21-åring var hun firebarnsmor etter tre graviditeter og tvillinger.

I løpet av denne perioden hadde Jess vært gift to ganger med samme mann. Jess har fem biologiske barn, og hennes nåværende ektemann hadde to fra et tidligere ekteskap, noe som bringer det totale antallet barn til syv.

I en video forklarte Jess at to av sønnene hennes har samme navn av en spesiell grunn. Det melder The Sun.

"Hvis du er ny i historien vår, har vi to gutter som heter Kaden fordi vi er en blandet familie. Denne Kaden er stavet med en K. Han er min 8 år gamle sønn og har også en tvilling som heter Kyson. Så har vi også denne Caden som er bonussønnen min,” forklarte hun.

"Han er faktisk den eldste av alle barna våre. Han heter Caden. Jeg møtte ham da han var fire år gammel, og da jeg og faren hans ble sammen oppdaget vi at vi begge hadde en sønn som het Kaden. Det er derfor vi nå to Cadence."

Videoen hennes har imponert mange da den fikk mer enn 463 000 likes, 1 088 kommentarer og 461 delinger på kort tid. I kommentarsporet er det flere brukere som har delt lignende erfaringer.

"Bonus sønn. Jeg elsker det så mye. Jeg kan bokstavelig talt føle kjærligheten," skrev en bruker.

"Det er bedårende," skrev en annen kortfattet.

"Herregud. Jeg kom akkurat over videoene dine. Dere er alle så fantastiske," kommenterte en tredje.

Mange andre avslørte også at de har barn i familien med samme navn.

"Min bror heter Hunter og stesøsteren min heter Hunter," skrev en bruker.

"Jeg er selv fra en blandet familie og har to brødre med samme navn, men det blir enda mer ironisk: Kris med K og Chris med C, så det samme som deg," leste en annen.

"Vi har to Alannas av samme grunn. Men de er også stavet annerledes," skrev en tredje.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.