Tenåring avslørte stefarens skumle hemmelighet på familiens bad

16/10/2020 11:49

Emma

Utland
Hun hadde alltid sett på stefaren som faren hun aldri hadde hatt. Inntil hun gjorde en skremmende oppdagelse på familiens bad.

Siden hun var fire år gammel, hadde Thomas Craig Lewis vært som en far til den nå 19 år gamle Lauren Brightwood. Men det endret seg 27. November 2018. Da den dengang 17 år gamle Lauren opdaget stedfaren hemmelighet. Det skriver Walesonline.

Det var kvelden før hennes 18-årsdag at hun hadde en opplevelse på familiebadet som fikk hennes verden til å kollapse. Hun var i badekaret, og da hun så opp, kunne hun se en svart gjenstand gjennom vinduet over døren. Da hun så nøye, innså hun hva det var, stefarens mobiltelefon. Hun var både forvirret og redd. Var telefonen der ved en feiltakelse? Var det noen som gjorde narr av henne? Lauren fikk tak i sin egen telefon og sendte en melding til sin mor Michelle Lewis: "Kom på do, men ikke fortell Craig." Hun forklarte så moren hva som hadde skjedd, og moren konfronterte Craig. Han benektet at det var en telefon. I stedet var det støvsugeren som Lauren hadde sett gjennom glasset, og han hadde stått der fordi han trodde hun gråt.

Funnet skyldig

Men Michelle Lewis valgte å rapportere det til politiet, og Craig innrømmet at han hadde filmet sin stedatter ved flere anledninger siden hun var 13 år gammel.

Siden da har Thomas Craig Lewis blitt funnet skyldig i voyeurisme, etter å ha erklært seg skyldig i seksuelt overgrep mot sin stedatter. Dommen i saken vil komme, ifølge Walesonline, fredag 16. Oktober 2020.

Lauren og hennes mor Michelle Lewis, som siden har valgt å endre etternavnet sitt til Brightwood, forklarer at de har hatt begrenset kontakt med Craig siden det skjedde, og det er vanskelig for dem å se tilbake på de mange årene da de var en familie.

«Jeg har kjent ham siden jeg var fire, vi hadde et normalt far-datter-forhold, og jeg tror mamma virkelig sliter fordi hun klandrer seg selv», sier Lauren.