Tenåringsdatter fortsetter med å komme for sent: Moren gir skolen verdens beste grunn

04/02/2022 13:31

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Etter at Nicoles datter fortsatte å være sen og fik påtaler fra skolen, ba hun moren om en med en juridisk unnskyldning. Det ga moren - men ikke helt den som tenåringen hadde forestilt seg.

Et mye omdiskutert emne på denne tiden er de såkalte curlingforeldrene, som kan få selv de mest godmodige sjelene til å se rødt.

Spesielt når andre - som lærere - bør klandres for den dårlige oppførselen til ungene deres.

At Nicole Poppic fra California er en slik mor ville være synd å si. Akkurat nå går et innlegg fra hånden hennes viralt.

Det viser et bilde av et brev hun skrev til datteren Caras skole. Hun skriver:

«Dette er hva som skjer når du er treg som følge av dine egne dårlige valg og ber meg om en unnskyldning for tregheten din.»

I skrivende stund har notatet blitt delt over 31 000 ganger.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

På notatet til lærerne skrev Nicole Poppic:

"Til riktig person:

Cara er treg om morgen som følge av en sykdom kjent som "teenage hotness". Pubertetsbarn over hele landet påvirkes, og det er ingen kjent kur. Symptomene er mangfoldige, men denne spesifikke morgenen led hun av manglende evne til å fjerne seg fra sengen sin, og hun følte også at hun trengte å snakke flippantly til den som har født henne. Hun ser ut til å ha blitt bedre etter å ha sett mobiltelefonen fly ut av bilvinduet. Ring meg hvis det er et nytt utbrudd.

Tak, Nicole Poppic."

Jeg tror ikke datteren vil be om en lapp med en god grunn igjen.

 

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.