Tenåringsgutt ser eldre kvinne i nød på et kjøpesenter: Reaksjonen hans går nå nettet rundt

05/9/16 14:30

Anniken Hauge

Utland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Folk maste og dyttet seg forbi den eldre kvinnen, og bad henne om å flytte seg uten å oppdage at hun hadde problemer

Forleden dag hadde den amerikanske Leah Greathouse og hennes to små barn tatt med deres bestemor/oldemor, Carma Greathouse, på shopping på et stort kjøpesenter i Fort Wayne i Indiana i USA.

Mens Leah var travelt opptatt med å bære vesker og holde styr på de to livlige jente sine, nærmet familien seg en heis, skriver den britiske avisen Metro

- Jeg oppdaget ikke før jeg trådte ut på rulletrappen, at min bestemor var for redd til å gjøre det samme. Jeg fikk vondt inni meg da jeg så henne prøve igjen og igjen å få fotfeste på rulletrappen, forklarer Leah, som var på vei ned rulletrappen med barna sine. Opplevelsen er delt i et innlegg på Facebook.

De andre kundene på kjøpesenteret hadde det travelt med å selv komme seg ned, og fikk ikke øye på Carmas utfordringer.

- Folk gikk rundt henne, dyttet til henne, eller om hun kunne gå inn til siden. Helt frem til denne utrolige mannen så henne. Han var verken redd for å hjelpe henne eller å holde hånden hennes hele veien ned, og hjelpe henne med å komme av rulletrappen, skriver Leah på Facebook.

Artikkelen fortsetter under bildet

Her kan man se den unge mannen som kom til unnsetning for Carma. Foto: Facebook.

Her kan man se den unge mannen som kom til unnsetning for Carma. Foto: Facebook.

Den fantastiske mannen som Leah nevner, er 19-årige Alujwyon Lowery, som ingen av kvinnene kan få takket nok for sin vennlighet og omsorg.

Carma har forklart hvordan tenåringen iført hettegenser, bad henne om å ta hånden hans og ta et skritt når han gjorde det. Og uten å nøle fulgte den eldre kvinnen den unge mannens anvisninger.

Leah rakk å ta et bilde av det umake paret på vei ned rulletrappen. Bildet er blitt delt på sosiale medier og har fått 10.000 likes.

En ung kvinne innså den forferdelige sannheten da hun så ned på undertøyet sitt.
Tre bestevenner gjorde et lite klassisk dørtriks, men det hele endte tragisk da de valgte feil hus å gjøre det på.