Tenåringsgutt ser eldre kvinne i nød på et kjøpesenter: Reaksjonen hans går nå nettet rundt

05/09/2016 16:30

Anniken Hauge

Utland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Folk maste og dyttet seg forbi den eldre kvinnen, og bad henne om å flytte seg uten å oppdage at hun hadde problemer

Forleden dag hadde den amerikanske Leah Greathouse og hennes to små barn tatt med deres bestemor/oldemor, Carma Greathouse, på shopping på et stort kjøpesenter i Fort Wayne i Indiana i USA.

Mens Leah var travelt opptatt med å bære vesker og holde styr på de to livlige jente sine, nærmet familien seg en heis, skriver den britiske avisen Metro

- Jeg oppdaget ikke før jeg trådte ut på rulletrappen, at min bestemor var for redd til å gjøre det samme. Jeg fikk vondt inni meg da jeg så henne prøve igjen og igjen å få fotfeste på rulletrappen, forklarer Leah, som var på vei ned rulletrappen med barna sine. Opplevelsen er delt i et innlegg på Facebook.

De andre kundene på kjøpesenteret hadde det travelt med å selv komme seg ned, og fikk ikke øye på Carmas utfordringer.

- Folk gikk rundt henne, dyttet til henne, eller om hun kunne gå inn til siden. Helt frem til denne utrolige mannen så henne. Han var verken redd for å hjelpe henne eller å holde hånden hennes hele veien ned, og hjelpe henne med å komme av rulletrappen, skriver Leah på Facebook.

Artikkelen fortsetter under bildet

Her kan man se den unge mannen som kom til unnsetning for Carma. Foto: Facebook.

Den fantastiske mannen som Leah nevner, er 19-årige Alujwyon Lowery, som ingen av kvinnene kan få takket nok for sin vennlighet og omsorg.

Carma har forklart hvordan tenåringen iført hettegenser, bad henne om å ta hånden hans og ta et skritt når han gjorde det. Og uten å nøle fulgte den eldre kvinnen den unge mannens anvisninger.

Leah rakk å ta et bilde av det umake paret på vei ned rulletrappen. Bildet er blitt delt på sosiale medier og har fått 10.000 likes.