Tidligere idrettsstjerne arrestert: Mistenkt for drap på kjæreste og ufødt barn

18/03/2024 23:00

Mikkel Sletta

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Han sitter nå i fengsel uten kausjon.

Han var mest kjent for sin rolle i flere av suksessene som kom Arkansas State sin vei mellom 2014-2017 da Blaise Taylor viste sine talenter i amerikansk fotball.

Men talent er dessverre ikke alltid nok.

Derfor er det ikke overraskende at hans ellers anerkjente storhetstid plutselig har blitt feid bort av nyheten om at han nå er mistenkt for å ha tatt livet av sin kone og deres ufødte barn.

I utgangspunktet kom det frem at kjæresten hans var innlagt på sykehus i februar etter at Blaise Taylor hadde kontaktet legevakten og forkynt at hun hadde fått en allergisk reaksjon.

Dessverre kunne verken livet hennes eller det ufødte barnet deres reddes.

Nå, over ett år senere, har den tragiske saken tatt en ny vending.

Blaise Taylor er pågrepet, mistenkt for å ha forgiftet og dermed drept kjæresten og deres ufødte barn, ifølge SE og HØR.

Ifølge media ble den tidligere collegestjernen arrestert torsdag i Utah etter flere måneders etterforskning, som nå kan fastslå at det dreier seg om forgiftning.

Taylor er nå holdt uten kausjon.

Den tidligere collegestjernen jobbet sist som analytiker for Texas A&M Universitys fotballag.

Skolen meldte fredag ​​at han er suspendert som følge av pågripelsen.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.