Tim hørte merkelige lyder fra terrassen: Synet han møtte sjokkerte ham

16/12/2021 09:19

Emma

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Tim Newton bor i den amerikanske delstaten Alaska og er derfor vant til å oppleve dyreliv på daglig basis. En dag hørte han noen rare lyder på terrassen, og da han åpnet terrassedøren så han noe han aldri vil glemme.

Den amerikanske staten Alaske er kjent for sitt dyreliv og av menneskelig uberørt natur, og det er derfor ikke uvanlig å møte ville dyr hvis du går en tur i staten.

Alaskans beboere opplever ofte besøk av dyr i husene sine, og en av dem er Tim Newton. Han bor i staten og jobber som fotograf. Blant annet kan du se mange av bildene hans på hans facebookside 'Tim Newton Photography'.

Det var på denne siden at han var i stand til å fortelle om en fantastisk og uforglemmelig opplevelse som han hadde en dag: "Tim ble vekket av lyder på terrassen vår i forrige uke - så gikk han ut for å se,"står det i innlegget på Facebook-side, ifølge Sosialnytt.

Innlegget fortsetter: "Overrasket over at han tok tak i kameraet sitt ... Og kan du tro det?" På slutten av innlegget er det også noen bilder av en gaupe og dens syv unger, som Newton oppdaget på terrassen sin den morgenen da han gikk ut der.

Foto: Facebook/Tim Newton Photography

Gauper er sjenerte dyr, og det er derfor utrolig sjelden å se dem - spesielt nær bebygde områder. Videre er det ekstremt sjelden å se gaupeunger, og her på Newtons terrasse var det syv av dem med sin mor.

Foto: Facebook/Tim Newton Photography

Heldigvis, som alltid, var Newton "bevæpnet" med kameraet sitt, og han skyndte seg å ta mange bilder av dyrene gjennom nettdøren på terrassen sin - bilder som kan sees på hans facebookside.

Newton klarte også å spille inn en video av de lekne dyrene, som kan ses nedenfor.

Noen dager etter den merkelige opplevelsen rekonstruerte Newton lagoppstillingen og tok et bilde fra unloaders perspektiv slik at han kunne se hvordan de hadde opplevd møtet.