Tina forsto ikke hvorfor bussen sto stille, men sjåførens svar traff henne rett i hjertet

23/07/2021 15:00

Emma Sletta

Utland
Tina hadde vanskelig for å forstå hvorfor bussen sto stille etter at sjåføren slapp en ung kvinne av. Kort tid etter ble hun rørt.

En ukjent bussjåfør blir hyllet på sosiale medier etter at 19 år gamle Tina Shna Kamal valgte å legge ut om ham på sin Facebook-side.

Den unge svenske jenta fra Göteborg var på vei hjem på bussen lørdag kveld rundt klokken 23.00 da sjåføren nesten parkerte bussen foran et stopp.

Tina ble litt utålmodig, men forsto senere hvorfor han oppførte seg slik han gjorde. Hun skrev følgende rapport på facebook som takk:

" Jeg satt alene på bussen etter at en kvinne og en gruppe menn gikk av. Bussjåføren ble på holdeplassen en god stund, noe som førte til at jeg spurte ham hvorfor vi ikke kjørte på. Han svarte at han ville holde øye med den unge kvinnen som nettopp hadde gått av. Som jeg sa, så ferdig. Han holdt øye med henne hele veien til hun kom hjem til sin stment og gruppen av mistenkelige menn gikk andre steder.

'Han forsikret meg om at han heller ikke ville slippe meg ut av syne før jeg var så nær min bedring som mulig, så ingenting skjedde med meg. Søtere mann eksisterer bare ikke! Takk, søte sjåfør på 753, for å ta vare på andre», konkluderer innlegget.

Hun kaller hverdagshelten "den søteste bussjåføren i hele verden" og takker ham for at han er en slags far eller verge i et område der det ellers kan være utrygt å gå om kveldene og om natten.