Tinder-date ble veldig dyr: Kostet 125.000 kroner

26/07/2021 19:12

Emma Sletta

Utland
Kvinnen fra Svendborg, Danmark, hadde avtalt en date med en mann med søreuropeisk utseende på Tinder.

Det er mange applikasjoner å sette opp trysts på, hvor Tinder spesielt har blitt en veldig populær metode for nettopp det.

Det må imidlertid være sant at det er langt fra alle trysts som slutter med den store kjærligheten.

Minst en 57 år gammel kvinne fra Svendborg måtte tro dette etter at daten hennes forlot hjemmet hennes.

Hun hadde invitert en mann med søreuropeisk utseende, ca 38 år gammel, 178 centimeter høy og fettbladet, hjem for en prøve gjennom Tinder, som endte opp med å gå dårlig galt.

Kvinnen hadde ingen kjærlighet, men hadde i stedet smykker verdt 125.000 kroner stjålet fra datoen.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Avskåret datoen

Mannen, som hadde med seg en håndkoffert, kom hjem til henne på søndag.

– Mannen avbrøt datoen på påskudd av at han skulle hjem og ta allergipillene, sier Politimester Christian Billesø i Fyen-politiet til Fyens Stiftstidende.

Rundt klokken 21.30 oppdaget hun at det var flere gjenstander i hjemmet hennes som manglet, noe som fikk henne til å kontakte politiet.

– Senere på kvelden går kvinnen forbi et bord på badet sitt, og her kan hun se at flere av smykkene hennes mangler, sier Christian Billesø.

Blant annet fikk kvinnen en Rolex-klokke stjålet, flere gullringer, inkludert en med safir og en med perle, som totalt sett løper inn i en verdi på 125.000 kroner.

 

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.