Tobarnsfar reiste over 160 mil for å ha sex med 9 år gammel jente

12/10/2017 13:15

Anniken Hauge

Utland
Den siktede Mark Andrew Nichols. Foto: Orlando Police
Den siktede Mark Andrew Nichols. Foto: Orlando Police
En 64-årig tobarnsfar fra Austin i Texas, dro hele veien til Florida for å lure til seg sex med en bare 9 år gammel jente.

Den gifte tobarnsfaren Mark Andrew Nichols, fra Texas i USA, kom i kontakt med den unge jenta og foreldrene hennes via en chatteside på nettet.

Etter å ha forklart i detalj hva han ville gjøre med jenta, reiste han over 160 mil for å møte henne i Florida den 7. oktober.

Det var dog noen helt andre som møtte ham da han ankom det avtalte møtestedet.

Det skriver Daily Mail.

Faren til jenta fortalte Mark Andrew Nichols at de tok kontakt med ham i forbindelse med at de prøvde å få datteren inn i modellbransjen, og spurte han på hvilken måte han var interessert i datteren deres.

- Når du spør om interessen, mener du da generelt? Eller seksuelt?

Deretter avslørte den 64-årige tobarnsfaren at han var 'fascinert' av incest og at det var noe som gjorde ham 'ekstremt kåt'. 

- Jeg vil gjerne besøke dere. Jeg er interessert i å ha sex med barnet og barnets mamma. Jeg er åpen for litt med deg også hvis du er interessert. Om du ikke er det, er det greit, skrev Mark til jentas far.

Etter flere mailer og meldinger frem og tilbake, bestemte Mark Andrew Nichols seg for å møte familien i Florida.

Det var dog ikke familien som dukket opp på møtestedet. I stedet stod Orlando Police klare til å pågripe mannen. 

 

Den 64-årige tobarnsfaren Mark Andrew Nichols blir pågrepet av politiet. Foto: Orlando Police

Politiet hadde nemlig opprettet tre falske profiler på en hjemmeside - en for faren, en for moren og en for den 9-årige jenta - og på den måten kommet i kontakt med den 64-årige mannen. 

Profilene var utviklet for å lokke til seg potensielle sexforbytere. 

Mark Andrew Nichols er nå blitt siktet i Florida for forsøk på seksuell omgang med et barn under 12 år, forsøk på uanstendig oppførsel, oppfordring av en mindreårig via datamaskin, uanstendig kommunikasjon og ulovlig bruk av en toveis kommunikasjonsenhet.