Tok en slurk øl: Nå er moren til to små barn dø

17/09/2020 13:02

Emma

Utland
En fest i helgen endte i tragedie da en kvinne i 30-årene måtte haste til sykehus.

Høy musikk, gode venner og en kald øl - det høres ut som en god lørdag kveld. Men for en svensk kvinne endte det brått da hun tok en slurk av en øl. Det skriver Expressen.

I løpet av helgen var kvinnen på fest, hvor hun ble tilbudt en øl over natten mellom fredag og lørdag. Hun aksepterer det, åpner flasken og tar en slurk - det endte opp med å bli hennes død.

Ølet ble ikke kjøpt i en butikk - men i stedet ble den stjålet på den lokale politistasjonen.

Når kvinnen tar en slurk flasker, spytter hun det umiddelbart ut igjen og forteller de andre på festen at det smakte helt forferdelig. Det er derfor hun går på toalettet for å skylle munnen - men kort tid etter at hun mistet bevisstheten og aldri våknet igjen.

Det viste seg at flasken hadde blitt stjålet på politistasjonens rom med beslaglagte effekter. En sivil ansatt på politistasjonen fikk flasken av en arbeidskamerat, som deretter tok den med til festen. Her blir kvinnen tilbudt en øl og mottar tilfeldig denne flasken.

Det viste seg å være alt annet enn øl

Innholdet i flasken var ikke øl, men amfetaminbase, som er en forløper til amfetamin.

Kvinnen ble umiddelbart kjørt til Södersjukhuset i Stockholm, hvor hun ble plassert på en ventilator. På mandag ble kvinnens familie fortalt at det ikke lenger var noen hjerneaktivitet, så åndedrettsvernet ble slått av.

Hun studerte til sykepleier og var mor til to jenter, i alderen syv og ni.

Det er spesialaktorens kontor i Sverige som leder etterforskningen, der politiansatte mistenkes for forbrytelser.

Aktor Henrik Rasmusson ønsker ikke å kommentere saken før han har etterforsket saken videre.