Tragisk bryllupsfest: 5 år gammel gutt død

05/10/2020 16:20

Emma

Utland
Et bryllup er vanligvis en dag fylt med glede og lykke, men på en bryllupsfest den 4 september, tok festen plutselig en dramatisk retning.

På en bryllupsfest var det en nylig forferdelig ulykke. Feiringen var i full gang på Drake Hotel i Chicago da 5 år gamle Luca Berlingerio mistet livet. Den lille gutten var sammen med familien sin på festen, hvor de feiret brudepikens store dag. Det er det News.com skriver.

På et tidspunkt leker Luca med flere andre barn på festen. Stykket finner sted ved et bord som lå bak en sofa. På hotellets overvåkning kunne politiet senere se at ulykken skjedde da Luca ligger over bordet, hvor han prøver å "skyve" ned den. Her skjer det forferdelig at granitt benkeplate glir sammen, og dermed både Luca og bordplaten faller ned, hvor bordplaten treffer den lille gutten i hodet.

Ulykken etterlot Luca med alvorlige hodeskader, og han ble kjørt til sykehus hvor han ble erklært død.

Det er ikke bare familien som er ødelagt av den forferdelige ulykken, men også de på hotellet er dypt sjokkert over den forferdelige hendelsen.

 

"Vi ønsker ikke å gå i detalj"

"Vårt team er knust av denne forferdelige ulykken. Vi ønsker å dele våre kondolanser til familie og venner berørt. For å respektere deres privatliv, ønsker vi ikke å dele hendelsen i detalj, "The Hotel's General Manager Lee Hoener sa i en pressemelding.

For å støtte Lucas mor, Simone Berlingerio, er det opprettet en GoFundMe, som allerede har samlet inn rundt $ 20.000, som tilsvarer rundt 125.000 danske kroner. Innsamlingsaksjonen er satt opp for å hjelpe familien med blant annet kostnadene ved begravelsen.

Kvinnen bak samlingen er Yesenia Cortez, som satte den opp på vegne av Lucas mor.

"Ingen ord kan forklare hvordan det føles å miste barnet ditt, vi vet at tidene er vanskelige, men alt kan hjelpe," sier Yesenia.

Lucas ble begravet på lørdag, hvor flere hilsener ble sendt til den sørgende familien.

"Vi holder Luca i vårt hjerte og ber for ham. Han var kjæresten, han lyste opp klasserommet med sitt vakre smil." Skriver en på innsamlingssiden.

"Kjære Simone, måtte du og din familie finne styrke til å komme gjennom denne smertefulle tiden, våre tanker og bønner gå til deg," skrev en annen.