Travkusk med vill avsløring: Hadde sex med hester og hunder

27/11/2020 11:21

Emma

Utland
En svensk travkusk har kommet under medias søkelys etter at han innrømmet at politiet hadde sex med hester og hunder.

En vill og dramatisk sak har kommet frem i Sverige etter at en soldat meldte seg til politiet.

Saken startet da han meldte seg til politiet etter at han ble utpresset av to menn. Politiet kunne rapportere til politiet at han gjentatte ganger hadde hatt sex med hester og hunder.

Angivelig, flere av de merkelige episodene skal ha blitt filmet, og det er disse videoene ble angivelig utpresset med av de to mennene.

Grov utpressing

Ifølge Kusken skal de to mennene ha kontaktet ham med trusler om å sende videoene til familie, venner og sjef hvis han ikke betalte 130.000 svenske kroner. Et beløp som senere ble endret til 300 000.

Ifølge utpressing menn, intensjonen var aldri å tjene penger, men å skremme travkusk å stoppe.

Jeg ville gitt ham en skrekk. Det ville være bra om det hadde lyktes. Da han tok med pengene, ga jeg dem tilbake til ham og forklarte ham at han ikke skulle gjøre noe sånt igjen. Hadde jeg gjort penger på dette, ville jeg solgt filmene til Aftonbladet», ifølge Ekstra Bladet.

Og noe kan tyde på at saken ender verst for de to utpresserne. De er nå tiltalt for grov utpressing.

Karrieren er over

Travkusken er klar over at karrieren er over, og har fullt ut erkjent at han har brutt dyrevelferdsloven og derfor er beordret til å betale daglige bøter.

I tillegg har svensk travsport reagert på saken med utelukkelse av travkusken. – Vi har bestemt oss for at han ikke kan løpe løp mens saken er forberedt. Men hvis det er i media, er det uhørt alvorlig og et brudd på dyrevelferdsloven.»