Tre uker gammel baby bitt i hjel av pitbull - satt inne i vippestol mens moren var i hagen

01/06/2017 15:45

KC

Utland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Aldri etterlat et nyfødt barn alene sammen med hunder. Det var meldingen fra politiet etter at en spedbarn døde på tragisk vis i hjemmet av bittskader fra én av familiens pitbuller.

”Vår søte baby Suzie på knappe tre uker har sluttet seg til englene i himmelen.” Det sto og lese i den lille jentas nekrolog etter at hun hadde blitt bitt i hjel av én av husets tre pitbull-terriere. 

Det skriver Dailymail.

Spedbarnet Susannah Jean Murray fra Grand Rapids i Michigan hadde blitt etterlatt i sin vippestol i korte fem minutter mens moren var ute på husets veranda. Men da en voksen kom inn for å sjekke til babyen hadde hun bittskader i hodet, og en av pitbullene hadde blod i munnviken. I følge politiet var det ikke moren som oppdaget det tragiske scenariet.

(Artikkelen forsetter under bildet)

Babyen ble sent på sykehuset, men hennes liv sto ikke til å reddes. 

”Når du har et forsvarsløst barn eller en baby så er du som voksen eller foreldre nødt til å alltid holde et våkent øye med den lille – spesielt når barnet kun er tre uker gammelt. Så man bør aldri la et nyfødt barn være alene med hunder,” sa politisjef Terry Dixon under et pressemøte ifølge WWMT.

Terry Dixon mente ikke at man kunne skylde på hundens rase, men understreket at alle hunder kan bite. 

(Artikkelen forsetter under bildet)

Naboene ble forferdede da de hørte om hva som hadde skjedd. En nabo mente at det var tankeløst å etterlate barnet sitt på denne måten, mens en annen kallte hundene for 'ondskapsfulle'.

”Jeg hadde blitt redd fordi hundene pleier å jage oss når de er uten bånd,” fortalte naboen Hawa Abdi. I følge andre naboer hadde babyens mor avlet pitbull-terrierer, men de sa at hundene aldri hadde gjort dem noe. 

(Artikkelen forsetter under bildet)

Det er uklart om de andre barnene i huset har blitt fjernet av myndighetene.