Trodde det var influensa: Våknet uten hender og føtter

Hun trodde det var influensa, men i stedet havnet hun i koma, og da hun endelig kom til seg selv, ble hun møtt med et forferdelig syn da hun verken hadde hender eller føtter.

Det skal ikke være tvil om at Wendy Wallace har nok å gjøre i hverdagen. Hun er mor til tre tenåringer, og derfor er hun vant til å være opptatt.

Mike, Wendys mann, jobbet fulltid, og Wendy selv ble etterlatt når hun vasket, lagde mat eller fikk tak i vaskeriet hjemme. Hun sier også at det ikke er uvanlig at hun er sliten på slutten av dagen.

"Men en dag våknet jeg og var mer sliten enn vanlig," forteller hun That's Life.

Wendy trodde det bare var en banal influensa hun hadde blitt truffet av. Hun kunne imidlertid ikke ha visst at hun snart måtte kjempe hardere enn hun noen gang hadde gjort før. Hun vant kampen, men det var knapt det.

Det fikk henne også til å miste både hender og føtter.

Først var det Wendys mann som ble mer og mer bekymret. Han lurte på hennes "influensa symptomer".

" Jeg la merke til en mystisk smerte i venstre ben. Trøtt og vondt, jeg tilbrakte de neste dagene i sengen, sier hun.

Mike insisterte på at hun skulle på sykehuset. Hun sa imidlertid ikke ja umiddelbart, og derfor tok det litt på Mikes side. Wendy valgte imidlertid å si ja etter noen dager.

"Da vi var halvveis, begynte jeg å puste, og Mike stoppet bilen." Vi trenger en ambulanse, sier han. Da ambulansepersonellet kom, fikk jeg oksygenmaske over ansiktet. Så ble alt svart», kommer det fra Wendy.

Wendy våknet på sykehuset og hun kom knapt til seg selv før hun ble formidlet et forferdelig budskap: Hvis du vil overleve, må vi amputere føttene og hendene dine.

" Jeg så ned på hendene mine, men den myke og bleke huden jeg var vant til å se var ikke lenger der. De var svarte og forkullede og ugjenkjennelige."

Wendy innså at det ikke var noen vei rundt det, og hun valgte derfor å nikke til legen, hvoretter hun falt over. Hun våknet ikke før tre uker senere, men hun hadde familien ved sin side.

"Jeg åpnet øynene og kunne se frykten og lettelsen i ansiktene deres. Så så jeg ned på bandasjene som var på alle lemmene mine. Det var ikke bare et forferdelig mareritt. Hendene og føttene mine var borte. Jeg hadde et rør i halsen, så jeg kunne ikke snakke. I stedet lukket jeg øynene og begynte å be. "Gi meg styrke til å komme meg gjennom dette."

Wendy trodde det bare var influensa, men symptomene hennes viste tegn på fasciitt, en kjøttetende bakterie som angriper og ødelegger vev. Legene måtte amputere hendene og føttene hvis hun hadde en sjanse til å overleve.

Sjansene var ikke store. Hun hadde bare én prosent sjanse til å overleve.

Imidlertid vil hun ikke la det bringe henne ned, hvor hun fortsatt har gleden av livet intakt.

" I de 10 årene siden sykdommen min har jeg prøvd keramikk, maleri og til og med sittet på baksiden av en motorsykkel! Selv om en bakterie kan ha stjålet hendene og føttene mine, vil jeg ikke la den stjele livet mitt, sier Wendy.