Trodde det var skyting på gang: Minst 10 skadd etter opptøyer ved boksekamp

31/05/2022 08:37

Emma

Utland
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Mindre enn en uke etter en av de verste skoleskytingene i USAs historie, trodde tilskuere på en boksekamp at de også var under angrep.

Dessverre er det stadig mer vanlig å oppleve masseskytinger i USA.

Siden årsskiftet har det vært så mange som 212 masseskytinger i USA, noe som betyr skyting der minst fire personer i tillegg til gjerningsmannen har mistet livet.

Det er da ikke rart at folk reagerer voldsomt hvis de tror at en masseskyting finner sted der de er, og det er akkurat det som skjedde på en boksekamp i helga (lørdag 28. mai).

Det skriver Unilad. 

Flere tusen mennesker samlet seg på Barclays Center i Brooklyn, New York City i USA for å se kampen om det lette verdensmesterskapet i boksing mellom Geranto Davis og Rolando Romero, og selve kampen gikk stille.

Men etter kampen oppsto det plutselig rykter i publikum om at en gjerningsmann var i ferd med å gjennomføre en masseskyting i arenaen, og dette fikk publikum til å få panikk.

En talsperson for det lokale politidepartementet sa til The Washington Post at en ‘høy forstyrrelse’ fikk publikum til å tro at det foregikk en skyteepisode, noe som resulterte i at minst 10 personer ble skadet fordi folk dyttet og trampet på hverandre. 

Det viste seg imidlertid at det ikke var skyting på gang.

"Da vi først undersøkte det, fant vi ut at det ikke var noe," sa talspersonen.

De ti skadde ble alle fraktet til sykehus med lettere skader, og ingen er i livsfare.

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.